FILMEZZUNK.HU
Volt egy híres szerep, amit visszautasított Rachel McAdams - Ma már borzasztóan bánja

Volt egy híres szerep, amit visszautasított Rachel McAdams – Ma már borzasztóan bánja

2686

Volt egy híres szerep, amit visszautasított Rachel McAdams – Ma már borzasztóan bánja

Háromszor is felkérték a szerepre. Anne Hathaway nagy sikert aratott Az ördög Pradát című filmben, azonban kezdetben csak a kilencedik választás volt a készítők listáján. Most kiderült, hogy eredetileg Rachel McAdamst szerették volna a stúdió vezetői, mivel egy tapasztaltabb és sikeres színésznőre bízták volna a feladatot.

16 igaz történet, amely csak egy filmes forgatáson történhetett meg

„Háromszor is felajánlottuk Rachel McAdamsnek a szerepet. A stúdió eltökélte, hogy ő lesz, ő pedig eltökélte, hogy nem akarja elvállalni.”

– mondta David Frankel rendező. Ezek után több sztár neve is felmerült, mint például Scarlett Johansson, Kate Hudson, Kirsten Dunst és Natalie Portman, de csak Anne Hathaway volt az, aki igazán akarta a szerepet. A színésznő állítólag több találkozót is beszélt meg a producerekkel, hogy meggyőzze őket, hogy alkalmas a feladatra. Végül maga Meryl Streep döntött a kérdésben: az akkoriban megjelent Brokeback Mountain – Túl a barátságon című filmben látta Anne-t, és megtetszett neki a színésznő alakítása.

„Meryl nagyon meg akarta csinálni a filmet, és megkért rá, hadd találkozzon Annie-vel. Akkor jelent meg a Brokeback Mountain, és Annie-nek volt benne egy csodálatos, apróbb szerepe. Meryl megnézte azt a jelenetet a filmből, találkozott vele, aztán felhívta Tom Rothmant a Foxtól és azt mondta neki: „nagyszerű ez a lány, szerintem jól fogunk tudni együtt dolgozni.”

– mesélte Frankel. Így aztán Hathaway megkapta a szerepet, és majd’ kíbújt a bőréből örömében.

„Türelmesen vártam, hogy én jöjjek, és megkaptam a hívást. A világ legkönnyebb igenje volt. Emlékszem a pillanatra, amikor rájöttem, hogy enyém a szerep. Sikítozva futkároztam a lakásomban.”

– mondta Anne.

Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó!

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · ·