FILMEZZUNK.HU
Amber Heard pornófilmben vállalhat szerepet a pénzügyi gondjai miatt

Amber Heard pornófilmben vállalhat szerepet a pénzügyi gondjai miatt

97402

Amber Heard pornófilmben vállalhat szerepet a pénzügyi gondjai miatt

Nem lehet túl válogatós, milyen állásajánlatokat fogad el, miután elvesztette a nagy visszhangot kiváltó rágalmazási perét egykori párja, Johnny Depp ellen. A negatív publicitás is korlátozta a munkalehetőségeit, pont most, amikor nagyobb szüksége van a bevételre, mint valaha. Az iparág magas rangú szereplői elvesztették a bizalmukat benne, ami munkahiányt eredményezett.

Főszerepet ajánlottak fel Amber Heardnek egy pornófilmben, hogy ki tudja fizetni a hatalmas tartozását

Úgy tűnik azonban, hogy a színésznő talán talált valami jót is ebben az egészben, mivel olyan hírek láttak napvilágot, hogy egy felnőtt szórakoztatóipari cég felajánlott neki egy szerepet egy szexis filmben. Az ügynökség, a Zen Models állítólag 9 millió dollárt hajlandó fizetni a színésznőnek, hogy szerepeljen a készülő projektben. A tényleges szerződés a hírek szerint 8 millió dollárt ér, és tartalmaz egy további 1 millió dolláros adományt a Los Angeles-i Gyermekkórháznak. Ez majdnem fedezné Amber Heard tartozását Johnny Depp felé, bár ez nem juttatná vissza a nagyobb, rangosabb filmekben való szerepléshez. Heard ügyvédje, Elaine Bredehoft állítólag kapott egy levelet a Zen Models elnökétől, Veronica Madjariantól, amelyben a szerződés részletei szerepelnek.

„A Zen Models egy felnőtt modellügynökség és produkciós cég. Kapcsolatba léptünk egy csoport felnőttfilmes produkciós céggel, akik érdeklődnek az iránt, hogy szerződést ajánljanak Ms. Heardnek egy felnőtt szórakoztató videoprodukcióban való szereplésre”.

Azt még nem tudni, hogy Heard elvállalja-e a szerepet, vagy inkább arra koncentrál, hogy több munkát kapjon Hollywoodon belül.

Demi Moore nem sminkelte ki magát – Friss fotóin felismerhetetlen az egykor csodaszép színésznő

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·