FILMEZZUNK.HU
10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

27238

Színészek, akiket lecserélt Hollywood

Lehet, hogy Los Angeles az angyalok városa, de aki Hollywoodban akar sztár lenni, nehéz feladat előtt áll. Hiszen csak a legjobbaknak van esélyük! Rengeteg fiatal férfi és nő érkezik Los Angelesbe azt az álmot dédelgetve, hogy egyszer híres lesz. Azt gondolnánk, hogy ha valaki végre megkap egy nagyobb szerepet, be van biztosítva a jövője. Hogy már nincs visszaút, innen csak előrébb lehet lépni. Pedig ha valaki túlságosan elbízza magát, nagyot koppanhat. Rengeteg híresség esett ugyanabba a hibába: a sztárságuk kezdetén azt gondolták, már nem kell megerőltetniük magukat. Pedig Hollywood kegyetlen világában a tehetség a legfontosabb.

1) Taylor Lautner

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

Taylor Lautnerre mindenki az Alkonyat vérfarkasaként emlékszik. Ez nem csoda, mert a fantasy szerep óta nem volt igazán sikeres a fiatal színész. Az biztos, hogy rengeteg lány volt oda Jacobért, és a 2010-es éveknek ő volt az egyik legnépszerűbb színésze. Viszont azóta sajnos nem láthattuk nagy szerepekben. Még a Netflixes sorozatban, a Cuckoo-ban is lecserélték.

2) Katherine Heigl

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

A Grace klinika az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat. A kedves és naiv Izzie-t alakító Katherine Heiglt sokan szerették. A színésznő otthagyta a sorozatot, hogy mozifilmeket készítsen, azonban ez nem vált be neki annyira. Többször volt nézeteltérése a kollégáival és manapság már nem szívesen alkalmazzák, mert állítólag több problémája van, mint tehetsége.

3) Brendan Fraser

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

2000 körül Brendan Fraser nevét mindenki ismerte. A színész az újító akció-horrorban, a Múmiában játszotta a főszereplőt, Rick O’Connellt. Akkor mindenki azt gondolta, ez még csak a kezdet és Fraser ragyogó karrier elé néz. Azonban a színész életét magánéleti problémák nehezítették meg és egyre kevesebb szerepet kapott. Ígéretes karrierje így hamar leáldozott. Reméljük, hogy legújabb filmjével, A bálnával visszatérhet újra a nagyok közé.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·