FILMEZZUNK.HU
Bébi Motkány is bemutatkozik az új Jégkorszakban - itt az első előzetes hozzá!

Bébi Motkány is bemutatkozik az új Jégkorszakban – itt az első előzetes hozzá!

128128

Bébi Motkány is bemutatkozik az új Jégkorszakban – itt az első előzetes hozzá!

Húsz évvel ezelőtt köszöntött be a jégkorszak a mozikba, azaz 2002-ben mutatták be a Blue Sky/20 Century Fox nagy sikerű animációs franchise-ának az első részét. A történet azt követően is folytatódik, hogy a stúdiót felvásárolta a Disney, és az év elején érkezett is egy előzetes az új egész estés kalandhoz, mely Buckot állítja majd középpontba, de a trailer finoman szólva sem győzött meg minket. Ellenben most jött egy előzetes a Jégkorszak spinoff-sorozatához, és ez már sokkal ígéretesebbnek tűnik.

Az angolul Ice Age: Scrat Tales címet kapó széria főhőse – micsoda meglepetés! – Motkány lesz, aki a mozifilmek mellett már több önálló rövidfilmet is kapott. A Disney+-ra készült sorozat hat epizódból fog állnak, és a nagyszerű kardfogú apai örömök elé néz bennük, bár először nem is nagyon tudja, mit kezdjen a Motkány-babával. Aztán az előzetes tanúsága szerint kezdenek összecsiszolódni, csak hát képbe kerül egy szép szem makk is, Motkánynak pedig nehéz helyzetbe kerül: ki kell találnia, melyik a fontosabb neki, csemetéje vagy a makk.

A Scrat Tales április 13-án indul a Disney+-on, de nyáron már mi is élvezhetjük, hiszen a streamingszolgáltató június 14-én nálunk is elstartol. Motkány angol hangját az eredeti filmekhez hasonlóan Chris Wedge kölcsönzi, a gyermekéét pedig Kari Wahlgren – de várhatóan ő sem lesz túlzottan nagydumás karakter.

Új Jégkorszak film a láthatáron, amelyhez meg is érkezett az első előzetes!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·