FILMEZZUNK.HU

10 poénos film, ahol a nevetés garantált

55060

Toplista: A legjobb vígjátékok

Egy szürke hétköznapon mi is eshetne jobban az embernek, mint a nevetés. A következő cikkünkben olyan filmeket válogattunk össze, ahol a jelszó a nevetés és a vidámság. Figyelem, a kikapcsolódás garantált. Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon, hogy szerinted melyek a legjobb vígjátékok! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Csábítunk és védünk /Hot Pursuit, 2015/

Cooper tapasztalatlan, de magabiztos rendőr, akinek korábban még egyszer sem volt alkalma bizonyítani a terepen. Miután megkérik, hogy segítsen átszállítani egy szemtanút Dallasban, egy magasabb rangú tiszt társaságában a tanú házához mennek, ahol megismerik annak feleségét, Daniellát.  A készülődés során azonban orgyilkosok támadják meg őket, így a Coopernek kell védelmébe vennie a nőt. A rendőr nem hajlandó átadni a rendőrségnek Daniellát, mivel azt gyanítja, felettesei állhatnak az őket ért támadás mögött.

Csábítunk és védünk 2015

9. Ki nevel a végén? /Anger Management, 2003/

Dave Buznik (Adam Sandler) nem zavar sok vizet. Visszafogottan dolgozik ellenszenves főnökének, akitől évek óta hiába várja az előléptetést. Batárnőjével jól megvannak, bár annak egyetemi szerelme folyton a közelükben ólálkodik. Dave egy sor abszurd esemény következtében egyszer csak a bíróságon találja magát, ahol indulatkezelési terápiára ítélik. A kezelést végrehajtó különc doktor, Buddy Rydell (Jack Nicholson) úgy dönt, a legjobb az lesz, ha Dave-hez költözik.

Ki nevel a végén? (2003)

8. Kellékfeleség /Just Go With It, 2011/

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Kellékfeleség (Just Go With It, 2011)

7. Csupasz pisztoly /The Naked Gun: From the Files of Police Squad!, 1988/

Frank Drebin (Leslie Nielsen) a Los Angeles-i rendőrség ügyetlenkedő detektívje. Frank alighogy hazaért bejrúti nyaralásából, búcsút kell mondania társának, Nordberg (O.J. Simpson) detektívnek, akit egy bevetésen egy golyó halálosan megsebesít. Frank nyomozásba kezd. A szálak Vincent Ludwighoz (Ricardo Montalban) vezetnek, aki egy megbecsült és sikeres üzletember hírében áll. Frank viszont rájön, hogy Ludwig egy baseball játékoson agymosást szeretne végrehajtani. Így szeretné őt rábírni arra, hogy merényletet hajtson végre Erzsébet királynő (Jeannette Charles) ellen, aki amerikai körútján Los Angelest is meglátogatja.

Csupasz pisztoly-trilógia (The Naked Gun-trilogy, 1988-1994)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·