FILMEZZUNK.HU
15 szerencsétlen baki, amelyről a filmesek azt hitték, hogy senki sem veszi észre

15 szerencsétlen baki, amelyről a filmesek azt hitték, hogy senki sem veszi észre

1439

15 szerencsétlen baki, amelyről a filmesek azt hitték, hogy senki sem veszi észre

Ingmar Bergman azt mondaná, hogy a mozi olyan, mint az álmok. Ez az egyetlen művészet, amely közvetlenül az érzéseinkre hat. Ennek elérése érdekében emberek egész hada dolgozik azon, hogy a varázslat egyetlen pillanatban se vesszen el, és mi, nézők rögtön beleéljük magunkat a történetbe. Azonban nem mindig minden tökéletes, és olykor olyan hibákat követnek el a készítők, amelyeket a szemfüles nézők észre is vesznek, és a szerencsétlen bakikat a filmesek igyekeznek elkerülni.

1. AZ (2017)

Az AZ című filmben egy csapat fiatal fiúnak meg kell küzdenie a szörnyű Pennywise bohóccal. Hogy felkészüljenek a harcra, mielőtt szembeszállnának a bohóccal, elmennek egy gyógyszertárba, hogy szerezzenek néhány kelléket. Feltűnik azonban, hogy a polcok tele vannak olyan modern csomagolású termékekkel, amelyek 1989-ben, a történet játszódásának évében még nem léteztek.

2. Sonic, a sündisznó 2. (2022)

A Sonic, a sündisznó 2.-ben láthatjuk, hogy Tails karakterének egy adott helyen van hátizsákja, ám egy korábbi jelenetben egy másik karakter birtokában volt. A következő felvételen viszont a hátizsák már eltűnik.

3. Úriemberek (2019)

Az Úriemberek-ben, amikor először találkozunk Rosalind karakterével, jellegzetes fekete, piros talpú Louboutin cipőben látjuk sétálni. De néhány pillanattal később, amikor elhagyja az irodát, a cipő talpa megváltozott, és már nem is piros.

4. Fekete Özvegy (2021)

Az 1995-ben játszódó Fekete Özvegy elején a kis Yelena egy pár plüssállatot visz magával az Én kicsi pónim című műsorból, de ennek a sorozatnak a premierje 2010-ben volt, ami 15 évvel a jelenet után játszódott.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·