FILMEZZUNK.HU
12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

18129

Hollywoodi hírességek, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

Nem titok, hogy Hollywoodban rendkívül nehéz sikeresnek lenni. Bármely tapasztalt színész elmondja, hogy az odaérkezés az út fele, és hogy sokkal nehezebb hosszútávon ebben a versenykörnyezetben maradni. A karriered ugyanolyan gyorsan eltűnhet, mint ahogyan jött, és ez történhet bármiféle indok nélkül. Következő listánkban 12 olyan hírességről lesz szó, akik egyik filmben szerepeltek a másik után, ma viszont már nem látjuk őket a képernyőn.

1) Cameron Diaz

Az utolsó szereplése a 2014-es Annie című filmben volt.

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

2014 előtt Cameron Diaz évente több nagy kasszasikerű filmben játszott. Valójában A maszk című film megjelenése óta szinte minden rendező arról álmodozott, hogy ezt a bájos szépséget bevonja a projektjeibe. Pörgős karrierje 20 éve alatt a színésznőnek alkalma volt kipróbálni magát különféle műfajokban, a kémakció-filmektől (Charlie angyalai) a történelmi drámákig (New York bandái). Talán Diaz egyszerűen belefáradt a filmiparba, és végül úgy döntött, hogy tart egy kis szünetet, de aztán meggondolta magát, és teljesen felhagyott a színészi játékkal. A színésznő rajongói, akik 9 éve nem látták új filmekben, csak reménykednek abban, hogy egy szép napon a színésznőnek olyan szerepet ajánlanak fel, amelyre egyszerűen nem tud nemet mondani.

2) Freddie Prinze Jr.

Utoljára a 2008-as Jack és Jill a világ ellen című filmben szerepelt.

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején úgy tűnt, hogy Freddie Prinze Jr. minden csatornán szerepel. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül és Scooby-Doo csak néhány film, amelyben a színész szerepelt. De idővel Prinze egyre kevesebbet szerepelt, nagy projektekről tévésorozatokra költözött, majd átállt a szinkronszínészeti munkára. Prinze utolsó jelentős műve a Jack és Jill a világ ellen volt, amely 2008-ban jelent meg.

3) Zooey Deschanel

Utolsó filmje a 2015-ös Szándék nélkül.

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

Amikor az 500 nap nyár című romantikus vígjáték 2009-ben megjelent, úgy tűnt, hogy a főbb szereplők színészei megtalálták a helyüket Hollywood-ban. És míg Joseph Gordon-Levitt még mindig építi színészi karrierjét, kollégájának, Zooey Deschanelnek ez meglehetősen lassan ment. A színésznő 2009-es sikere után még több filmben és tévés projektben játszott (köztük a meglehetősen sikeres sorozatban, az Új csajban). Manapság elsősorban szinkronszínészeti munkával foglalkozik.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·