FILMEZZUNK.HU
12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

18126

7) Chris Tucker

Utoljára a 2016-os, Billy Lynn hosszú, félidei sétája című filmben szerepelt

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

Miután Chris Tucker amerikai humorista-színész a nárcisztikus rádiós műsorvezető szerepét játszotta Luc Besson Az ötödik elem című filmjében, kiderült, hogy új sztár tűnt fel Hollywoodban. A nézők elképedtek a humorista színészi képességeitől, és hamarosan Tuckernek felajánlották, hogy játsszon a Csúcsformában című akciófilmben. A film olyan kasszasiker volt, hogy trilógiává változott. Ez idő alatt Tucker elég gyakran jelent meg a képernyőn.

A Csúcsformában 3 megjelenése után azonban a színész csak 2 filmprojektben tűnt fel: a Napos oldal és Billy Lynn hosszú, félidei sétájában. A média szerint Tucker átrendezte életprioritásait, és körültekintőbben kezdte a szerepeit válogatni. A színész annyira nagyszerű volt az Ötödik elemben, hogy hűséges rajongói, remélik, hogy talál egy megfelelő projektet, amiben tehetségét bemutathatja.

8) Shannyn Sossamon

Utolsó filmje a 2015-ös Sinister 2: Az átkozott ház.

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

Az amerikai Shannyn Sossamon olyasmit tett, ami kevés színésznek sikerül: rögtön az első szerepe után híres lett. Azután történt, hogy szerepelt a 2001-es Lovagregény című filmben. Egy évvel később megjelent a 40 nap és 40 éjszaka című romantikus vígjáték, amely ugyanolyan nagy sikert aratott, mint első filmje. Ebben Sossamon Josh Hartnett szerelmét játszotta. A színésznőnek azonban nem sikerült megtartania a hírnevét. Filmográfiája igen sok híres filmet tartalmaz, mint például a The Holiday, a Nem fogadott hívás és a Végítélet, de mindegyiket több mint 10 évvel ezelőtt adták ki. 2015 óta Sossamon nem jelent meg új projektben.

9) MoNique

Utolsó szerepe az Almost Christmas című, 2016-ban megjelent film volt.

12 hollywoodi híresség, akik hirtelen eltűntek a képernyőről

Az íratlan szabályok szerint, amikor egy színész vagy színésznő elnyeri az Oscart, akkor a következő néhány évben végtelen felkéréseket kapnak új filmekben való szereplésre. Az amerikai színésznőnek és humoristának, Mo’Nique-nak azonban, aki 2009-ben összegyűjtötte az összes rangos filmdíj szobrocskát a Precious – A boldogság ára című filmben nyújtott alakításáért, nem következett be karrierjének ilyen grandiózus indulása. A színésznő továbbra is dolgozik, de főleg kis projekteken.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·