FILMEZZUNK.HU
15 karakter, akit valós személy ihletett

15 karakter, akit valós személy ihletett

46597

9) Rocko (Rocko)

Rocko (Rocko)

A Nickelodeon egykori sorozatának főszereplője nem más, mint maga Woody Allen. A producerek ugyanis úgy írták le a szereplőt annak idején, hogy egy fiatal, emberszerű Woody Allen, aki otthonát hátrahagyva a felnőttek szürrealisztikus világába költözik.

10) Popeye (Popeye, a tengerész)

Popeye (Popeye, a tengerész)

A jókedvű, mindig spenótot habzsoló tengerészt szintén egy létező személy inspirálta, méghozzá egy Frank “Rocky” Fiegel nevű fickó, aki Popeye megálmodójának a szülővárosából származott, és arról volt híres, hogy mielőtt kihívta volna ellenfelét egy párbajra, erősítőként valami erőset főzött magának.

11) Nacho Libre (Nacho Libre)

Nacho Libre (Nacho Libre)

Mielőtt Jack Black 2006-ban életre keltette a karaktert, valóban létezett egy Nacho Libre. A férfit eredetileg Sergio Gutierrez Beniteznek hívták és egy mexikói pap volt, aki szabadidejében maszkos birkózónak öltözött, a győzelmei által befolyó bevételből pedig árva gyerekeknek vásárolt élelmet.

12) Moe Szyslak (A Simpson család)

Moe Szyslak (A Simpson család)

Louis “Red” Deutsch egy New Jersey-i bartender volt a 70-es években, akit két professzionális csínytevő, Jim Davidson és John Elmo állandóan kamu hívásokkal idegesítettek. A csapost annyira felpaprikázták a telefonbetyárok, hogy megkapta a Red, azaz Piros becenevet, később pedig Moe Szyslak személyében képernyőre került A Simpson család keretein belül.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · ·