FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb állatos film, amelyben tényleg az állatoké a főszerep

A 10 legjobb állatos film, amelyben tényleg az állatoké a főszerep

36628

A legjobb állatos filmek

Az állatok hűséges társai lehetnek az embernek és nagyon könnyen beférkőzhetnek a szívekbe. Ragaszkodásuk és hűségük olykor csodálatra méltó, éppen ezért a filmvilág sem nélkülözhette/ nélkülözheti a kedvenceinkről szóló filmeket a vászonról. Íme tíz nagyszerű állatos film, melyben tényleg az állatoké a főszerep. A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

Szerinted melyik a valaha volt legjobb állatos film? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

10. Kutyák és macskák /Cats and Dogs, 2001/

Az orrunk előtt titkos háború zajlik, a kutyák és a macskák között. A dorombolás korszaka lejárt, a felek foggal és körömmel küzdenek egymás ellen. Új vezérük a sziámi macska, eltökélt célja, hogy elmacskásítja a földet. A kutyák az utolsó pillanatban kiszimatolják a bajt és mozgósítják csapataikat a macskauralom megelőzése érdekében. Brody (Jeff Goldblum) professzor is belekeveredik a négylábúak harcába … Hogy mi lesz a háború eredménye a filmből megtudhatod!

Kutyák és macskák /Cats and Dogs, 2001/

9. Pata csata /Racing Stripes, 2005/

Egy viharban a híres vándorcirkusz elveszíti a csodálatos és értékes zebracsikóját. Egy lótenyésztő Nolan (Bruce Greenwood) talál rá a csikóra és rögtön hazaviszi lányának Channingnek (Hayden Panettiere). A kis csikó hamar összeismerkedik a tanya szemtelen bandájával, akiknek vezetője Kócos, a shetlandi póni és Franci az öreg kecske. A környéken rangos lóversenyeket szerveznek, amiről Csíkos is tudomást szerez és lázas edzésbe kezd, hogy megvalósítsa álmát, vagyis a győzelmet.

Pata csata /Racing Stripes, 2005/

8. Beethoven /Beethoven, 1992/

A Newton család tagjai normális emberek. Arra egyikük sem számított, hogy egyszer feltűnik az életükben egy bernáthegyi kutya és az addigi nyugalmat, békét teljesen felforgatja. Beethoven az eb, egy igencsak súlyos teremtés, aki egy rideg éjszaka után megtalálja új otthonát a szép kerttel, bútorokkal és egy kedves családdal. George Newton (Charles Grodin) gyermekei unszolására befogadja Beethovent, mit sem sejtve, hogy micsoda kalandok várnak ezután rá.

Beethoven /Beethoven, 1992/

7. 101 kiskutya /101 Dalmatiens, 1996/

Roger (Jeff Daniels) és Anita (Joely Richardson) egy parkban ismerkednek össze kutyáik sétáltatása közben. Minden esetben szerelem volt első látásra, hiszen nemcsak Roger és Anita szeretett rögtön egymásba, hanem a két kutyus is, aminek az eredménye 101 kölyök születése lett. A békés idillnek hamar vége szakadt, amikor Szörnyella De Frász (Glenn Close) szemet vetett a dalmaták bőrére. Elrabolja a kutyákat, hogy újabb szőrmebundákat készíttessen magának.

101 kiskutya (101 Dalmatians, 1996)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·