FILMEZZUNK.HU
Hollywoodi sztárok, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

Hollywoodi sztárok, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

9951

Hollywoodi sztárok, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

Nem egy világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Leggyakrabban a korukról szoktak mást mondani, de volt már olyan is, hogy valaki a lovaktól való félelmét titkolta el, miközben egy brit színész egy időben mindenáron amerikainak akart tűnni, más pedig azt füllentette, hogy tud németül. Végül mind ismertek lettek, de a pályájuk során kisebb-nagyobb hazugságokra is szükségük volt ahhoz, hogy ez így legyen. Sok világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Íme közülük tíz.

(1) Mila Kunis

Nem egy színésznő kezdte úgy a pályáját, hogy hazudott a koráról – még kiskorúként 18-nak mondta magát, hogy a szülei engedélye nélkül filmezhessen. Mila Kunis is így tett 14 évesen, hogy megkapja az Azok a 70-es évek show egyik szerepét, történetesen pont egy 14 éves lányét. A hazugság duplán jól sikerült, hiszen a sorozatban ismerte meg későbbi férjét, Ashton Kutchert.

Mila Kunis

(2) Carla Gugino

A Wayward Pines sztárjával pont az ellenkezője történt, három tévés vendégszerep után 1987-ben pályázott Az agyoncsapat című film egyik szerepére, ott viszont egy nála fiatalabb lányt kerestek, így 16 helyett 14-nek hazudta magát.

Carla Gugino

(3) Sandra Bullock

1990-ben még a Dolgozó lány sorozatváltozatában játszott, innen dobbantott volna a nagyfilmek felé. Meg is pályázta a Szerelmi bájital főszerepét, és két évvel később végül vele jött ki a film – ehhez azonban kellett az is, hogy 29 évesnek mondja magát 26 helyett. Természetesen ezzel csak az internet előtti időkben játszhattak a feltörekvő színésznők, ma már bárkinek könnyebben ellenőrizhetik a korát.

Sandra Bullock

(4) Rachel McAdams

A True Detective második évadjának színésznője korábban többek között Terrence Malick egyik filmjében, a To the Wonder-ben is szerepelt, ehhez kellett azt mondania, hogy szereti a lovakat – miközben a valóságban ijesztőnek tartja őket.

Rachel McAdams

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·