FILMEZZUNK.HU
A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

14312

A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

Honlapunkon volt már cikk jelenkori filmtörténetünk legismertebb színészpárosairól, de már a filmtörténelem legviccesebb színészpárosait is egy kalap alá vettük. Ezúttal olyan párosokat mutatunk be, akik a bűn ellen szövetkeztek és közös erővel próbálják elkapni a rossz fiúkat. A legismertebb nyomozópárosok közül azokat vesszük górcső alá, akiknek filmjük a 2000-es években került bemutatásra. Természetesen toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Szerinted melyik a legmenőbb nyomozópáros? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

10. Bruce Willis és Tracy Morgan – Két kopper (2010)

A két New York-i zsaru, akik már hosszú ideje társak, most egy ellopott és igen értékes baseballkártya után nyomoznak, közben megmentenek egy nőt, illetve szembekerülnek egy kíméletlen gengszterfőnökkel és sleppjével. Mindeközben magánéleti gondokkal küszködnek; Paul (Tracy Morgan) felesége hűtlenkedése után is nyomoz, Jimmy (Bruce Willis) lánya pedig nemsokára férjhez megy, és az esküvői költségeket Jimmy csak akkor tudja kifizetni, ha megtalálják az elveszett ritkaságot.

Bruce Willis és Tracy Morgan - Két kopper (2010)

9. Channing Tatum és Jonah Hill – 21 Jump Street – A kopasz osztag (2012)

Schmidt (Jonah Hill) és Jenko (Channing Tatum) épp csak kikerültek a rendőrakadémiáról, máris komoly feladatot kapnak: le kell leplezniük egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát. A nyomozópáros tehetségében ugyan sokan kételkednek, ők azonban mindent megtesznek a siker érdekében. Beépülnek egy gimnázium diákjai közé, a beilleszkedés azonban nem várt bonyodalmakat tartogat.

21 Jump Street - A kopasz osztag

8. Mark Wahlberg és Will Ferrell – Pancserpolice (2010)

Terry Hoitz (Mark Wahlberg) és Allen Gamble (Will Ferrell) nyomozópáros akár a tűz és víz: előbbinek lételeme a veszély, míg utóbbi szívesebben ücsörög az irodában, mintsem New York utcáin járőrözzön. Ennek ellenére – vagy éppen ezért – egymás mellé osztják őket. Egy közös vonásuk mégis van – mindketten csodálják a város két sztár zsaruját, Dansont és Manzettit. Allennek és Terrynek egyszer csak ölükbe pottyan a lehetőség, hogy bálványaik nyomába lépjenek, ám a dolgok nem mindig az elképzeléseknek megfelelően alakulnak.

Will Ferrell és Forest Whitaker - A hét színészei

7. Dwayne Johnson és Kevin Hart – Központi hírszerzés (2016)

Amikor a könyvelőt, Calvint (Kevin Hart) felkeresi a Facebookon régi iskolai barátja, Bob (Dwayne Johnson), minden gyökerestül felfordul az aktakukac életében. Bob a suli túlsúlyos lúzere volt régen, de már lefogyott és CIA-nak dolgozik. Az egykori nagymenő Calvin először nem tudja, mibe keveredik, később azonban mindenféle hajmeresztő akció kellős közepén találja magát.

Központi hírszerzés 2016 - Előzetes

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·