FILMEZZUNK.HU
Michael J. Fox legjobb filmjei

Minden idők 8 legjobb Michael J. Fox filmje

17578

Michael J. Fox legjobb filmjei

Michael J. Foxot minden filmrajongó szereti, hiszen a Vissza a jövőbe (és persze a folytatásai) pont ugyanolyan ezerszer újranézhető, kortalan klasszikusok, mint a régi Star Wars-trilógia vagy a Bud Spencer-Terence Hill-életmű. Azt viszont már valószínűleg jóval kevesebben tudják, hogy Foxnak a három időutazós dilin túl is voltak nagy dobásai. Michael J. Fox születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk nyolc filmet színes filmes pályafutásából, amit szerintünk minden filmrajongónak látni kell.

8. Támad a Mars! (Mars Attacks!, 1996)

Amikor a kis, zöld Mars-lakók először szállnak le kék bolygónkra, az emberiség még nem is sejti, hogy milyen gonosz gondolatok forognak az idegenek kocsonya agyában. Egy csapásra megváltozik a helyzet, amikor kezdetét veszi az invázió, és a marsi emberkék ripityává lőnek mindent. Szénné ég a magas rangú fogadóbizottság, összedől a Fehér Ház, a Kongresszus és nem utolsósorban a Las Vegas-i játékbarlangok. Ezzel a kihívással még az egyébként annyira talpraesett elnök, James Dale sem tud mit kezdeni. Ki menti meg a Földet…?

Támad a Mars! (Mars Attacks!, 1996)

7. Tinifarkas (Teen Wolf, 1985)

Scott (Michael J. Fox), a gimnazista kamasz-fiú, elégedetlen az életével: az iskolai kosárlabdacsapatuk folyton veszít a bajnokságon, ráadásul még reménytelenül szerelmes is a gimi üdvöskéjébe. Azonban minden egy csapásra jóra fordul, amikor “állati” átváltozáson megy keresztül.

Tinifarkas (Teen Wolf, 1985)

6. Doc Hollywood (1991)

Los Angelesbe indul a fiatal Benjamin Stone (Michael J. Fox), hogy elfoglalja új plasztikai sebészi állását. A végeláthatatlan dugók elől letér az autópályáról, de balszerencséjére eltéved, és autójával belehajt a kerítésbe az egyik városkában. Ezért harminckét órai közmunkára ítélik a helyi kórházban. Stone doki alig várja, hogy leteljen a kiszabott büntetés, és továbbindulhasson, de a helyiek egyre jobban megkedvelik az új orvost. A csinos mentőslány, Lou (Julie Warner) pedig megtetszik Stone-nak..

Doc Hollywood (1991)

5. Szenzációs recepciós (For Love or Money, 1993)

Doug Ireland (Michael J. Fox) sosem adja fel. Mindig kitalál valami jó ötletet, aztán soha nem lesz belőle semmi. Jelenleg ő a Bradbury Hotel főportása, de többre vágyik: tőkéstársat keres saját szállodájának megnyitásához. Christian (Anthony Higgins) gazdag, és hajlandó finanszírozni Doug vállalkozását. A férfinak nemcsak pénze, hanem gyönyörű menyasszonya is van. Doug kénytelen elgondolkodni rajta, mi ér többet: a sok pénz vagy a boldogság. Nem könnyű a döntés.

Szenzációs recepciós (For Love or Money, 1993)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·