FILMEZZUNK.HU
Filmajánló – A karácsonyi hétvége 20 legjobb filmje!

15 érdekesség a Reszkessetek, betörők! című filmről, amit még biztosan nem hallottál

10619

Reszkessetek, betörők! érdekességek

A Reszkessetek, betörők! sokunk kedvenc karácsonyi filmje. Nincs olyan család, ahol már legalább kétszer vagy háromszor ne ment volna le a két ünnep között a TV-ben, amikor együtt volt a család. Legújabb cikkünkben olyan dolgokat osztunk meg Veletek a produkcióval kapcsolatban, amit nagy valószínűség szerint még nem hallottatok.

A 10 legjobb film, amelyben gyerekek kapták a főszerepet

1. A Guiness Rekordok közé is bekerült a Reszkessetek, betörők!, méghozzá a filmből befolyt összegek miatt. A legnagyobb bevételű filmvígjáték, amely több mint 533 millió dollár bevételt tudhatott magáénak. Egy hétvége alatt 17 millió dollárt forgalmazott, 1202 moziba adták le és 12 hétig volt a legnézettebb film.

2. A kép, amit Kevin talál Buzz dobozában Buzz barátnőjéről, valójában egy fiúról készült kép, amit átmaszkíroztak, azért mert úgy vélték a filmalkotók hogy bántó lenne egy komikus helyzetbe hozni ilyen testalkatú lányt. A srác pedig, aki modellt állt, a stáb egyik tagjának a gyermeke.

Reszkessetek, betörők! - 15 érdekesség, amit még biztosan nem hallottál

3. A film, amit Kevin egyedül néz otthon, a Szennyes lelkű angyalok, valójában nem egy igazi produkció. Egy hasonló koppintása a Mocskos arcú angyalok című (1938) alkotásnak, melyben James Cagney játszik.

4. Ahogy imitálták, hogy Harry (Joe Pesci) megharapja Kevint, véletlenül tényleg megharapta a színfalak mögött, kis karcolást okozva a nagy hév miatt.

5. Az a mondat, amikor Kevin azt mondta hogy “Elég volt, vagy kértek még a pofátokba?” rögtönzés volt. Ez is jellemző Macaulay Culkin szenzációs gyermeki alakítására.

Reszkessetek, betörők! - 15 érdekesség, amit még biztosan nem hallottál

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·