FILMEZZUNK.HU
15 híresség, akik kicsit túlzásba vitték a divatkísérleteiket

15 híresség, akik kicsit túlzásba vitték a divatkísérleteiket

2020

15 híresség, akik kicsit túlzásba vitték a divatkísérleteiket

Még a legstílusosabb színészek is tudnak olyan szettet kitalálni, ami nem túl hízelgő egy vörös szőnyegnél. Mindannyian elkövetünk hibákat és biztos van egy pár olyan ruhadarabunk a szekrényünkben, aminél elgondolkozunk, hogy „Mit gondoltam akkor amikor megvettem?”. Azonban soha nem késő mások hibáiból tanulni, mint például azoktól a hírességektől, akiknek nem sikerült jól kiválasztani a megfelelő ruhát egy díjátadó ünnepségre.

1) Anya Taylor-Joy

Általában ennek a színésznőnek nagyon jó a stílusa, azonban a 2023-as BAFTA díjátadóra egy barna bársony ruhát választott masnikkal és hozzáillő kendővel, ami úgy nézett ki, mint egy takaró. Ez a ruha végül felkerült a legcsúnyább ruhák listájára a ceremónián.

2) Michelle Yeoh

15 híresség, akik kicsit túlzásba vitték a divatkísérleteiket

A SAG 2023-as díjátadóján a színésznő egy olyan ruhában mutatkozott a vörös szőnyegen, aminek az elején tele volt arany flitterekkel. Sajnos a ruhája egy kisebb zűrzavart okozott online és a divatkritikusok körében is, mivel ők ezeket a flittereket hasábburgonyával vagy aprítógépben hagyott papírral asszociálták.

3) Florence Pugh

A színésznő 2023-ban az Oscar díjátadó ünnepségben egy rendkívül ellentmondásos ruhában jelent meg, amely egy kerékpáros nadrágra emlékeztető mini rövidnadrágból és egy terjedelmes ruhából állt. Internetes felhasználók egy paplanhoz és egy gyűrött ágyneműhöz hasonlították. „Amikor a tiszta ágyneműmet viszem vissza a szobámba a szárítóból.” -nyilatkozta egyikük.

4) Zoe Saldaña

Divatkritikusok azt állították, hogy Zoe ruhája, ami szaténból és csipkéből készült nem alkalmas egy Oscar díj vörös szőnyegéhez, mert úgy néz ki, mint egy hálóing.

5) Halle Berry

Halle Berry eltévesztette a célt azzal, hogy az idei Vanity Fair rendezvényen egy fekete tüllruhát viselt, ami alatt volt egy fekete body. A színésznő is felkerült a legcsúnyább ruhával rendelkező híresség listájára.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·