FILMEZZUNK.HU
15 híresség, akik kicsit túlzásba vitték a divatkísérleteiket

15 híresség, akik kicsit túlzásba vitték a divatkísérleteiket

2037

6) Elizabeth Banks

Elizabeth Banks a 2023-as Oscar díjátadón egy alaktalan aszimmetrikus ruhában jelent meg ami még kényelmetlennek is nézett ki. A hosszú ruhája miatt még a színpadon is megbotlott.

7) Allison Williams

A Csajok című sorozatban szereplő színésznő ruhája volt a legcsúnyább a legutóbbi Oscar díjátadó ünnepségen. A ruha 3 különböző stílusú darabból állt: a tüll szoknya, a tollak a hátulján, illetve az alaktalan rózsaszín köpeny, ami a divatkritikusokból csak azt a kérdést váltotta ki: „Mi ez a rózsaszín borzadály?”.

8) Meghan Markle

2018-ban Meghan Markle, amikor várandós volt egy gondozóházat mentek el meglátogatni. A ruhája túl szűknek nézett ki, ezért az Internet felhasználók ezt sem tudták szó nélkül hagyni. „Szép lett volna 2 mérettel nagyobba.”

9) Heidi Klum

A vicces ruhát amit Heidi Klum viselt a Nickelodeon Kids Choice díjátadón a legrosszabb ruha volt azon az eseményen a szivecskék miatt.

10) Olivia Cooke

Divatkritikusoknak nem tetszett Olivia Cooke ruhája, amit a BAFTA díjátadón viselt. Még azt is mondták, hogy úgy néz ki, mint a Sárkányok háza című filmből egy módosított jelmez lenne.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·