FILMEZZUNK.HU
13 híresség, akik bebizonyították, hogy az élet nem áll meg 40 évesen

13 híresség, akik bebizonyították, hogy az élet nem áll meg 40 évesen

2106

5) Vera Wang 40 évesen lett divattervező.

Annak ellenére, hogy Vera ma a leghíresebb divattervező nehéz elképzelni, hogy nem építette a jövőjét a divatiparban. Mielőtt kifutóruhákat vagy csúcskategóriás menyasszonyi ruhákat tervezett volna, műkorcsolya és az újságírás területén helyezkedett el. 40 éves koráig nem volt híres, azonban ez is bizonyítja, hogy soha nem késő karriert váltani.

6) Stan Lee 39 évesen adta ki az első nagysikerű képregényét.

A híres könyv író, Stan Lee 17 évesen kezdte el a karrierjét. Asszisztensként mozgolódott a Timely Publications-ban, ahol tintatartókat töltött újra, és ceruzanyomokat törölt ki. Idővel később karrierje felfelé haladt. Annak ellenére, hogy keményen dolgozott, kellett idő mire eléri a céljait. A kollégáival együtt megalkotta az első szuperhősös csapatot amikor 39 éves volt.

7) Cameron Diaz 47 évesen lett édesanya

Az elmúlt években megvoltozott az a bizonyos kor, amikor a nők először válnak édesanyává. A nők többsége 30 év alatt hozzák világra első gyermekeiket, azonban akadnak többen, akik 40 éves korukig várnak. Cameron Diaz egy rendkívül jó példa erre. A színésznő/ üzletasszony 47 évesen szülte meg az első gyermekét.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·