FILMEZZUNK.HU

A leghíresebb magyar szinkronhangok

77422

Csőre Gábor

Az egyik, ha nem a legismertebb a magyar szinkronhangok közül. 1999 óta Adam Sandler állandó magyar hangja, de már előtte is többször szinkronizálta őt. Tobey Maguire, a legelső Pókember is az ő hangján szólalt meg a magyar mozikban. Ezeken kívül a mesék világa sem idegen a számára, hiszen ő a Minimax gyerekcsatorna hangja is.

Für Anikó

A Jászai Mari-díjas érdemes színésznő hangját legtöbben a Frédi és Béni című rajzfilm sorozatból ismerhetik úgy, mint Kovakövi Vilma. Azonban hallhattuk már Uma Truman, Sandra Bullock és Cate Blanchett magyar hangjaként is. Legtöbbször azonban, mint Sandra Bullock hallatott magáról.

Für Anikó

Für Anikót hallhattuk már Uma Truman, Sandra Bullock és Cate Blanchett magyar hangjaként is, legtöbbször azonban, mint Sandra Bullock hallatott magáról.

Dörner György

Magyar színművész, szinkronszínész, az Új Színház igazgatója és érdemes művész szerepkörben dolgozik Dörner György. Az élces, igazán férfias hangját a mozivásznon kölcsönadta Bruce Willisnek, Eddie Murphynek és Michael Douglasnak is. Sőt minden idők egyik legnagyobb mozijának A rettenthetetlen Mel Gibson-jának is ő a magyar hangja.

Dörner György

Az élces, igazán férfias hangját a mozivásznon kölcsönadta már Bruce Willisnek, Eddie Murphynek és Michael Douglasnak is.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·