FILMEZZUNK.HU

A leghíresebb magyar szinkronhangok

77421

Stohl András

Matthew McConaughey, Matt Damon, Hugh Grant, Johnny Depp, Luke Skywalker, Heath Ledger, Jude Law, Woodie a Toy Story-ból és sok más ifjú magyar hangja. Legyen az vígjáték, romantikus film, akció film, Stohl András hangja gyakran felcsendül. Alábbi videóban egyik legnehezebb szerepében láthatjátok, Joker hangjaként.

Kerekes József

A humoros szinkronhangok királya! Az őrült vígjátékok főszereplőinek hangjához kölcsönzi leggyakrabban a saját hangját. Will Ferrell, Jim Carrey, Dan Aykroyd, Szamár a Shrekből, illetve a mesebeli Garfield is az ő hangján duruzsol. A Jászai Mari-díjas színésznek első “hangi” szerepe az Alice csodaországban fehér nyula volt.

Kerekes József

Will Ferrell, Jim Carrey, Dan Aykroyd, Szamár a Shrekből, illetve a mesebeli Garfield is Kerekes József hangján duruzsol.

Reviczki Gábor

A füstös hang már nem csak Robert de Niro-é, hanem a Madagaszkár pingvinjeinek kapitánya is jogos tulajdonosává vált. Továbbá olyan kemény fiúk állnak sorban hangjáért mint Tommy Lee Jones, Gene Hackman, Clint Eastwood, Joe Peschi vagy éppen az Oscar-díjas Anthony Hopkins. A Jászai Mari díj mellett a Kossuth díjat is megszerezte tehetségével. Lentebb egy nagyszerű Petőfi Sándor verset szaval el Reviczki zseniális formában.

Itt pedig egy videóösszefoglaló a leghíresebb magyar szinkronhangokról:

Már 9 éve, hogy elhunyt Robin Williams – Lánya így emlékezett meg róla

(A legismertebb szinkronhangok címlapkép forrása itt és itt)

//bluegirl//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·