FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

13053

(5) Karrierjében az áttörést az HBO sikersorozata, Trónok harca jelentette, melynek első évadában Khal Drogo szerepében tűnt fel. Elég szokatlan módon jutott Khal Drogo szerepéhez a meghallgatáson: A maoriknak van egy ősi tánca, a haka, aminek az egyik fajtája, az, amit az új-zélandi rögbisek is előadnak, egyfajta harci tánc, a csatába menő harcosok adták elő annak idején. Jason ezt jól betanulta, bement a meghallgatásra és előadta, csapkodta a lábait, a mellét, üvöltött hozzá, a rendező meg ott ült vele szemben és köpni-nyelni nem tudott. Végül Jason megkapta a szerepet.

Jason Momoa érdekességek

(6) Még ebben az évben került mozikba első hollywoodi szuperprodukciója, a Conan, a barbár (2011). A széria és a film együtt meghozta a világhírnevet a sármos színésznek. A forgatás alatt történt vele egy kis baleset: egy lovas üldözés felvételekor leesett a ló hátáról és maga a ló is a földre zuhant, alig néhány centire a színész mellé. Jason későbbi elmondása szerint annyira megviselte a dolog, hogy vissza kellett vonulnia egy időre a lakókocsijába, hogy felhívja a családját.

(7) 2017 novemberében mutatták be a mozik az év egyik legjobban várt filmjét, a Justice League-t (Az Igazság Ligája), melyben ismét Aquaman szerepét ölti magára. A színész elmondta, hogy 4 filmre szóló szerződést kötött a DC-vel. Ez volt a második.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·