FILMEZZUNK.HU
6 színésznő, aki képes egyedül is megbirkózni egy filmmel

6 színésznő, aki képes egyedül is megbirkózni egy filmmel

15783

4) Angelina Jolie (Született: 1975. június 4., Los Angeles)

Ugyanúgy három Golden Globe-ja és egy Oscar-díja van, mint az előbb említett Jennifer Lawrence-nek, annyi különbséggel, hogy Brad Pitt exe 15 évvel megelőzi korban Jennifer-t. Bár Angelina szeret inkább mások mellett lubickolni szerepeiben, ám ha arról van szó, hogy egyedül kell sikerre vinnie egy produkciót, akkor sem jön zavarba, elég ha csak a Lara Croft: Tomb Raider-re vagy a 2010-ben bemutatott Salt ügynök-re gondolunk. Mind a két alkotás jóval 100 millió amerikai dollár felett termelt a tengerentúlon.

Angelina Jolie - Salt ügynök

Mrs. Pitt nem futamodik meg, ha akciófilmben kell helyt állnia, sőt!

5) Helen Mirren (Született: 1946. július 26., London)

Bár már a 78. születésnapját fogja ünnepelni a színésznő, ám ahogy idősödik, úgy válik egyre aktívabbá. Helen-nek minden rangos elismerésből jutott már az eddigi rendkívül színes filmes pályafutása alatt. Elnyerte 2007-ben a világ legrangosabb szobrocskáját, az Oscar-díjat, de háromszor kiérdemelte már a Golden Globe-ot, kétszer az Emmy-díjat, de még egy Európai Film-kupája is van, mint legjobb színésznő. Ha valamelyik producernek sikerül Helen-t leszerződtetni a filmjéhez, akkor garantált a siker.

Helen Mirren - A királynő

Ha valamelyik producernek sikerül Helen-t leszerződtetni a filmjéhez, akkor garantált a siker.

6) Anne Hathaway (Született: 1982. november 12., Brooklyn)

A legtöbbünknek a Neveletlen hercegnő jutna eszébe, ha Anne Hathaway nevére kéne asszociációs játékot játszani. Ha már több mondatot nem is írunk, akkor is jogosan szerepelne listánkon, ahol azok a színésznők szerepelnek, kik képesek egyedül is megbirkózni egy filmmel, hiszen a hercegnő szerepében úgy villog, hogy ez a csillogás az egész karrierjére kiáradt. Azóta folyamatosan kapja a jobbnál-jobb szerepeket és Anne próbálja is meghálálni a bizalmat. Színészi tehetségét 2013-ban ismerték el komolyan, amikor A nyomorultak-ban élte bele magát olyan frenetikusan a szerepbe, hogy az Akadémia tagjai nem tudták nem neki adni a jól megérdemelt Oscar-díjat.

Anne Hathaway Neveletlen hercegnő

A legtöbbünknek a Neveletlen hercegnő jutna eszébe, ha Anne Hathaway nevére kéne asszociációs játékot játszani.

Ezek a fantasztikus színésznők voltak a mi kiválasztottjaink. Ha szerinted a színésznők között nem szerepel annak a neve, akinek mindenképpen helye lenne a listában, várjuk kommentben a nevét, megspékelve 1-2 filmes példával.

Le a kalappal! A 65 éves Dolph Lundgren lányai, a 27 éves Ida és a 21 éves Greta egyszerűen meseszépek

(Címlapkép forrása)

//mini//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·