FILMEZZUNK.HU
10 híres film jelenet, amik a legborzasztóbbak a nézők szerint

10 híres film jelenet, amik a legborzasztóbbak a nézők szerint

1532

5) Wonder Woman

A film végén Diana a legfőbb ellenségével találkozik Aressel, aki megkéri, hogy csatlakozzon és pusztítsák el együtt a Földet. Diana végül úgy döntött, hogy harcol vele. Azonban a nézők ezt az utolsó csatát irreálisnak tartják.

“Azt nem tudom, hogy ezt a filmet lehet-e tökéletesnek mondani, de annyira lehet tökéletes, mint ahogyan azt elvárhatjuk ettől a műfajtól. Aztán félredobták az egész cselekményt, hogy legyen egy nagy szörnyű CGI csatajelenet. Ennek a filmnek egy igazán szörnyű vége lett és visszamenőleg tönkretesz minden jelentést abból, amit a többi részéből felállítottak.” © Mononon / Reddit

6) New York bandái

Cameron Diaz leginkább a vicces szerepei miatt híres. Nagyon élveztük nézni a Charlie angyalai és a Holiday című filmekben. Ez az oka annak, hogy nem minden néző helyeselte a szerepét ebben a bűnügyi drámában.

“Cameron szinte minden jelenetben idegesítő, amiben benne van.” © BobRobot77 / Reddit

7) A tökéletes trükk

Nem az első alkalom az, hogy Christopher Nolan filmrendezőt azzal hibáztatták, hogy a női karaktereket nem alkotta meg jól. Pontosan ez történt Scarlett Johansson karakterével ebben a filmben. A szépsége és karizmája ellenére a hősnője gyakran nem tűnik meggyőzőnek.

“Úgy gondolom, hogy Scarlett Johansson egy jó színésznő, de A tökéletes trükk című filmben nem alkotott túl nagyot.” © D****en_Vike / Reddit

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·