FILMEZZUNK.HU
A 15 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

A 15 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

73455

TOP15: A legjobb kémfilmek

A napokban megnéztünk többedmagunkkal egy egyszerűnek tűnő, ám hihetetlen izgalmas és szórakoztató kémfilmet. A film megnézése után elkezdtük kibeszélni a kedvenc témával kapcsolatos filmjeinket, miután arra kellett rájönnöm, hogy rengeteg kémfilm van, amit egyszer az életben, de mindenképpen látni kell. Szóval, ha a kedves Olvasók is bírják a szupertitkos ügynökökkel kapcsolatos produkciókat, akkor had mutassunk be néhányat a legszórakoztatóbb kémfilmek közül, amit vétek lenne kihagyni.

Toplistánk kifejezetten olyan ügynökös produkciókat tartalmaz, melyek stílusa vígjátékon alapszik. Természetesen az általunk összeállított kémfilmek listája szubjektív, így hiányozhat a kedvenced. Ha hiányzik, ne habozz, írd le cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy szerinted melyik az a kémfilm, aminek helye lenne a Te listádban!

15. Kém a szomszédban (The Spy Next Door, 2010)

Az egykori CIA-kém, Bob Ho (Jackie Chan) elvállalja, hogy néhány napig vigyáz szomszédja három gyermekére. Ez a feladat önmagában nem könnyű, ám igazán izgalmas fordulatot akkor vesz a dolog, amikor az egyik gyerek véletlenül letölt Bob számítógépén egy szupertitkos fájlt, majd meglátogatja őket egy orosz terrorista, aki Bob ősellensége…

TOP15: A legjobb kémfilmek

14. ZseniKém – Az ügynök haláli (Get Smart, 2008)

Maxwell Smart (Steve Carell) nagyon ügyes elemző, de igazi álma, hogy ügynök lehessen. Bár letette a vizsgáját, eddig soha nem volt alkalma arra, hogy ebben a munkakörben is bizonyítson. Az orosz kémeknek, a KAOS embereinek köszönhetően azonban úgy tűnik, mégis ügynök lesz belőle. A KAOS végleg fel akarja számolni az ügynökhálózatot, és feltett céljuk, hogy elpusztítsák a világot. Az emberiség jövője egyedül Maxwellen illetve társán, a 99-es számú ügynökön (Anne Hathaway) múlik.

TOP15: A legjobb kémfilmek

13. Bérgyilkosék (Killers, 2010)

Spencer (Ashton Kutcher) egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

TOP15: A legjobb kémfilmek

12. Drágám, add az életed! (Spy Hard, 1996)

Dick Steele (Leslie Nielsen), a nyugalomba vonult titkosügynök egykori főnökének hívó szavára visszatér a szolgálatba. Ugyanis örök ellensége, Rancor tábornok, akit egy robbantásos merénylet után mindenki halottnak hitt, ismét megjelenik a színen. Dicknek és gyönyörű társának, Veronique-nak (Nicollette Sheridan) kell megakadályoznia, hogy a tábornok megvalósítsa világuralmi terveit. Ketten együtt élik át a kalandokat, kerülik ki a csapdákat, menekülnek el autós üldözőik elől. Még arra is jut idejük, hogy pompás vacsorákat töltsenek el egymás társaságában, és a táncparketten megmozgassák a kitartó nyomozástól elgémberedett tagjaikat.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·