FILMEZZUNK.HU
A 15 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

A 15 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

73506

11. Kémes hármas (This Means War, 2012)

Két gyerekkori barát, Tuck (Tom Hardy) és Foster (Chris Pine) véletlenül ugyanabba a nőbe, Laurenbe (Reese Witherspoon) szeret bele. Az érzelmek alaposan próbára teszik a barátságukat és a környezetüket is, mivel mindkét férfi a világ egyik legnagyobb és legtitkosabb szervezetének legjobban képzett ügynökeinek egyike. A vetélkedő felek minden eszközt bevetnek, hogy elnyerjék a nő kezét, még olyat is, amit nem feltétlenül lenne szabad.

Chris Pine - Kémes hármas /This Means War, 2012/

10. A rózsaszín párduc (2006, The Pink Panther)

Egy híres fociedző rejtélyes körülmények között elhalálozik és a felbecsülhetetlen értékű gyűrűjének is lába kél – annak a gyűrűnek, amely a Rózsaszín Párduc nevet viseli. Mivel az ügy az egész országot foglalkoztatja, Jacques Clouseau-é (Steve Martin) a megtisztelő feladat, hogy a szálakat kibogozza…

Steve Martin - Rózsaszín párduc

9. Johnny English (2003)

Anglia titkosszolgálatát legyőzhetetlennek tűnő ellenfél támadja meg, aki már likvidálta a legtöbb ügynököt. Az egyetlen reményük Johnny English (Rowan Atkinson), az ügyefogyott kém, akit minden megbízatása során szerencsétlenségek kísérnek. Most azonban mégis rajta múlik minden, neki kell megakadályoznia, hogy az ismeretlen gonosztevők elrabolják a brit koronaékszereket.

Johnny English

8. Gorilla bácsi (The Pacifier, 2005)

Különleges bevetésre indul Shane Wolf (Vin Diesel) kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek – a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány – mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·