FILMEZZUNK.HU
A legjobb thriller filmek

18 thriller, amit mindenképpen látnod kell

119895

8) Holtodiglan (Gone Girl, 2014)

Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) látszólag boldog házasságban élnek, gazdagok és sikeresek. Épp az ötödik házassági évfordulójukra készülnek, amikor Amynek nyoma vész. A gyanú először a férjre terelődik, és lassan felszínre kerülnek a sötét családi titkok is. Nick hazugságaival egyre jobban magára tereli a figyelmet, egy idő után már csak ikertestvére bízik meg benne. Nicknek tisztáznia kell magát, ez azonban már-már lehetetlen vállalkozásnak tűnik.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

7) Hetedik (Se7en, 1995)

David Mills (Brad Pitt) újonc nyomozó és társa, a nyugdíjba készülő William Sommerset (Morgan Freeman) egy elvetemült sorozatgyilkos után nyomoz, aki a bibliai hét fő bűn szerint szedi áldozatait, és kegyetlensége nem ismer határokat. Módszerei nem csak a fiatal, lobbanékony nyomozót döbbentik meg, hanem sokat látott, higgadt társát is. A nyomasztóan izgalmas történet olyan végkifejletet tartogat, ami valóban csak egy zseniális bűnöző elvetemült tervében valósulhat meg.

Hetedik (Se7en, 1995)

6) Psycho (1960)

Marion Crane, a titkárnő ellop 40 ezer dollárt főnökétől, majd új autót vesz, és egy motelben húzza meg magát. Együtt vacsoráznak a szelíd, de furcsa tulajjal, Norman Bates-szel. A titkárnő visszavonul szobájába, de zuhanyzás közben gyilkosság áldozata lesz: egy öreg nőnek tűnő gyilkos halálra késeli. A főnök eközben megbíz egy magánnyomozót, hogy találja meg a lányt és a pénzt. A lány húga, Lila, és Marion barátja szintén keresni kezdik. Sikerül vajon felfedniük a skizofrén gyilkos kilétét, aki halott édesanyja ruháiban csap le áldozataira?

Psycho (1960)

5) A 23-as szám (The Number 23, 2007)

Walter Sparrow (Jim Carrey) elolvassa a 23-as szám című könyvet, amely alaposan megrémíti. Úgy érzi, hogy a könyv róla szól, mivel egyre több utalást talál benne saját életére vonatkozóan. Azoban a történet korántsem ér olyan véget, mint amilyet magának szeretne. Sparrow, családja nyomását figyelmen kívül hagyva elkezd nyomozni az igazság után.

A 23-as szám (The Number 23, 2007)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·