FILMEZZUNK.HU
8 híresség, aki Guiness World rekordot állított fel

8 híresség, aki Guiness World rekordot állított fel

10774

Hírességek, akik Guiness World rekordokat állítottak fel

A Guiness Rekordok Könyve már, több, mint 60 éve létezik. Minden évben körülbelül 6,000 új rekordot jegyeznek fel 50,000 próbálkozásból. Nem csoda, hogy ezek közül néhányat olyan emberek állítottak fel, akiket a világ minden táján ismernek szakmai eredményeiknek köszönhetően. Cikkünkben összegyűjtöttünk olyan Guiness World rekordokat, amelyeket énekesek, műsorvezetők, színészek és politikusok állítottak fel. Ezek a rekordok nem kapcsolódnak a bevételükhöz, vagy zenei toplistás helyezettjeihez. Olvasd végig a listát ahhoz, hogy megtudd ki döntött rekordot egyedül, és kinek volt szüksége más emberek segítségéhez.

(1) Shakira

8 híresség, aki Guiness World rekordot állított fel

Shakira lenyűgöző mennyiségű Guiness World Rekord tanúsítvánnyal rendelkezik — háromszor is döntött rekordot. Nem csak a Legtöbbször eladott spanyol album és a Legtöbbször eladott spanyol dal rekordokat tudhatja magáénak, de ő volt az első ember, aki valaha elérte a 100 millió kedvelést a Facebookon.

(2) Robert Downey Jr.

8 híresség, aki Guiness World rekordot állított fel

Robert Downey Jr. nem egyedül döntötte meg a rekordot, de ő volt az inspiráció a rekord döntő születésnapi üdvözlőlaphoz. Születésnapjára Downey-t megajándékozták egy kártyával, amin 5339 aláírás volt, amiket a Kínában tett utazása során ejtettek meg rajongói. Az azt megelőző kártyával kapcsolatos rekordot a Churchill Biztosító tartotta.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·