FILMEZZUNK.HU
Ma lenne 50 éves Paul Walker - A 8 legemlékezetesebb filmjével emlékezünk rá

Ma lenne 50 éves Paul Walker – A 8 legemlékezetesebb filmjével emlékezünk rá

15780

Paul Walker legjobb filmjei

Születési nevén Paul Williams Walker IV 1973. szeptember 12-én, Santa Clarita-n született, azaz a napokban ünnepelné még csak a 50. születésnapját. Paul Walker 2013. november 30-án egy jótékonysági estet követően sajnos súlyos autó balesetet szenvedett, ami után a mentők már nem tudták megmenteni az életét. Ezúttal Paul-tól válogattuk össze azokat a produkciókat, melyek nekünk a legjobban elnyerték tetszésünket.

Kihagytuk a kedvenc filmedet toplistánkból? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Paul Walker produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Pleasantville (1998)

David (Tobey Maguire) magányos és boldogtalan, többnyire kedvenc sorozatát nézi. Ez a sorozat a Pleasantville, egy régi fekete-fehér amerikai szappanopera. Egy napon egy fura tévészerelő egy még furább távirányítót ad Davidnek, aminek köszönhetően ő és testvére, Jennifer (Reese Witherspoon) Pleasantville-ben találják magukat. Davidék megjelenésével Pleasantville-ben minden megváltozik.

Pleasantville (1998)

Bár sokat nem láthatjuk Paul-t a filmben, hiszen csak mellékszereplő, de nem szerettük volna kihagyni toplistánkból, ugyanis ez az első nagy szabású mozi, amiben szerepet kapott.

7. Karácsony (Noel, 2004)

Egymástól merőben különböző személyiségek keresik a megértést és a könyörületet karácsony idején. Rose (Susan Sarandon) középkorú, elvált nő, akinek az édesanyja kórházban van, előrehaladott Alzheimer-kórban szenved. Rose szeretne még egy lehetőséget kapni, hogy elmondja neki, mennyire szereti, ám az anyja már nem ismeri meg. A rendőrtiszt Mike (Paul Walker) egy pincér rögeszméjének célpontja lesz. Artie (Alan Arkin) meg van győződve arról, hogy Mike az ő néhai feleségének a reinkarnációja. Mellesleg Mike a szép Ninát (Penélope Cruz) készült elvenni, de úgy tűnik, hogy a féltékenysége szétzilálja a kapcsolatukat.

Karácsony (Noel, 2004)

6. Tökéletes bűnözők (Takers, 2010)

Egy profi bankrablóbanda már régóta borsot tör a hatóság orra alá. Pénzszerző akcióik precízen kitervelt és végrehajtott bankrablások; a rablók szinte nyomot sem hagynak maguk után. A külvilág számára visszafogott életet élnek, miközben szövögetik a következő, (talán) utolsó és legnagyobb fogás tervét. Ám Jack Welles, a kitartó és konok zsaru váratlanul megbonyolítja a stratégiát.

Pörgős akció-thriller csupa igazi sztárral! Chris Brown, Paul Walker, Idris Elba, Hayden Christensen Michael Ealy és Tip “T.I.” Harris alakítja azokat a gengsztereket, akik mindig tökéletesen terveznek és lazán dolgoznak.

5. Idővonal (Timeline, 2003)

A gyönyörű francia völgyben egy csapat régészhallgató professzoruk vezetésével egy XIV. századi kastély romjainak feltárásán munkálkodik. Csakhogy amíg Johnston professzor (Billy Connolly) az ásatást pénzelő cég, az ITC központjába megy, a diákok felfedeznek egy kamrát, mely több mint 600 évig zárva volt. És a kamra mélyén két döbbenetes dolog várja őket. Egy bifokális lencse, melyet még nem találtak fel a kamra lezárásakor, és egy kézzel írt segélykérés 1357-ből Johnston professzortól! A diákok azonnal az ITC központba mennek, ahol kiderül, hogy a cég vezetője, Doninger (David Thewlis) feltalálta az a gépet, amellyel háromdimenziós tárgyakat lehet átsugározni a téren. A szállítást akarta forradalmasítani vele, de véletlenül egy átjárót nyitott a XIV. századba, és Johnston professzor, aki személyesen akarta kipróbálni a találmányt, most ott ragadt a százéves háborúban! Vajon Johnston hű tanítványai túlélik-e a világtörténelem egyik legbrutálisabb csatáját és visszajutnak-e élve a XXI. századba?

Idővonal (Timeline, 2003)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·