FILMEZZUNK.HU
10 kihagyhatatlan bérgyilkosos film, amit látni kell

10 kihagyhatatlan bérgyilkosos film, amit látni kell

38671

3. A Védelmező (The Equalizer, 2014)

Robert McCall (Denzel Washington) évekkel ezelőtt visszavonult. Azelőtt kommandósként szolgált, de leszerelt, megrendezte a halálát, és új, nyugodtabb életet kezdett. Egy szörnyű bűncselekmény azonban felébreszti benne szunnyadó természetét. Robert egy fiatal lány megmentésére indul, akit orosz maffiózók raboltak el. A kegyetlen bosszúhadjárat nem csupán a megtorlásról szól, hanem arról is, hogy a törvény néha kevés az ártatlanok védelmezésére, és alkalmasint a hősök kénytelenek áthágni azt a törvényt, amit védelmeznek.

A védelmező 2014

2. Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél egy lövöldözést úgy dönt, visszavonul a a gengszterélettől. Eközben társára hárul a feladat, hogy vigye el szórakozni a maffiafőnök feleségét, Mia Wallace-t. A történetben feltűnik továbbá egy boxoló, aki Marsellus Wallace átvágását tervezi, és két piti rabló, akik épp azt a helyet nézték ki, ahol Jules és Vincent is reggelizik. Az egymással párhuzamos történetek végül a történet egy-egy pontján összefutnak, mely során üldözőből üldözött, rablóból megmentő válik.

Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

1. Leon, a profi (Léon, 1994)

Leon egy magányos bérgyilkos New Yorkban. A szomszédjában történő mészárlás alkalmával beengedi magához Mathildát, megmentve ezzel a kislány életét. Leon eleinte nem tud mit kezdeni a helyzettel, idővel azonban összebarátkoznak, és saját lányaként gondoskodik róla. Amikor a kegyetlen nyomozó, Stanfield tudomást szerez a túlélőről, a bérgyilkos saját életét kockáztatva kel a lány segítségére.

Leon, a profi (Léon, 1994)

Sylvester Stallone kezdetben hajléktalan volt, kedvenc kutyáját is eladta – Nem fogod elhinni, hogy mit tett ezután!

Nektek melyik a kedvenc bérgyilkosos filmetek? Írjátok meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben és feltétlenül pótoljuk!

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·