FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit tuti, hogy nem tudtál Robert Pattinsonról

Robert Pattinsont az egyik legjóképűbb férfijaként tartják számon – Most elárulta, milyen érzés vonzónak lenni

1220

Robert Pattinsont az egyik legjóképűbb férfijaként tartják számon – Most elárulta, milyen érzés vonzónak lenni

A brit színész markáns és vonzó külsejét még a tudomány is elismerte, az aranymetszés szerint ugyanis ő rendelkezik a matematika alapján legtökéletesebb vonásokkal a férfi sztárvilágban.

A részeg Robert Pattinson egyik híres filmje forgatásán összehányta magát

Robert Pattinsont a földkerekség egyik legjóképűbb férfijaként tartják számon, de mint a világot érintő minden témában, ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények. Vannak, akik szerint a színész megnyerte a genetikai lottót, de vannak, akik vitatják ezt az állítást. Utóbbiak csoportjával ért egyet Pattinson is, aki a mai napig nem érti mit találnak benne vonzónak oly sokan a világon. Arra a kérdésre, hogy milyen érzés szexinek lenni, a következőket válaszolta:

„Furcsa, mert sosem tartottam magam jóképű férfinek, mert mindig is elég esetlen voltam, amikor emberekkel találkoztam. A Harry Potterben egy jóképű srácot kerestek Cedric szerepére és megdöbbentem, milyen könnyen megkaptam. Aztán jött az Alkonyat. Edward a karakter szerint egy gyönyörű férfi, én meg úgy mentem a meghallgatásra, hogy a mai napig nem értem, hogyan kaphattam meg a szerepet. Egy munka miatt feketére festettem a hajam, már több centis lenövésem volt, a testem le volt gyantázva, és hónapokig sört ittam, hogy elég pufók legyen a testem. Úgy néztem ki, mint egy dundi kisbaba parókával és így lett enyém Edward szerepe. Az első Alkonyat film után a barátaim szekáltak, hogy egy évvel ezelőtt még egyikőjük sem tartott jóképűnek.”

Így néz ki a valóságban a Sárkányok háza, magát nembinárisnak valló színésznője

(Via Hirado.hu)


Article Tags: ·