FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Dolph Lundgren film, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb Dolph Lundgren film, amit vétek lenne kihagyni

28572

6. A gyilkos célkeresztjében (Silent Trigger, 1996)

Waxman (Dolph Lundgren) képzett bérgyilkos.Új küldetése során nem várt dolgok nehezítik feladatát.Egy nő a célpontja, de áldozata váratlanul egy gyermeket tart maga elé, így fedezve magát. Azonban Waxman nem adja fel ilyen könnyen.Szemrevaló segítőtársnőjével egy közelben levő toronyban építik főhadiszállásukat.Azonban egy kommandós csapat rájuk találnak, és szétlövik az épületet.Úgy tűnik senki nem maradt életben.Később Waxman San Franciscóba megy, hogy elvégezze a munkát, úgy dönt ez lesz az utolsó. De Waxmanba egyre inkább erősödik a gyanú, hogy csapdába csalták, és ő saját maga vált célponttá.

A gyilkos célkeresztjében (Silent Trigger, 1996)

5. Vörös skorpió (Red Scorpion, 1989)

Nikolai-t a KGB titkos ügynökét megbízzák, hogy öljön meg egy ellenforradalmárt Afrikában, de a negatív élmények hatására átáll a másik oldalra.

Vörös skorpió (Red Scorpion, 1989)

4. Rocky 4. (Rocky IV, 1985)

Rocky (Sylvester Stallone) immár nem a dicsőségre és a győzelemre hajt. Új küzdelmében a bosszúvágy vezérli. Mentorával és jó barátjával, Apollo Creeddel a Szovjetunió legyőzhetetlen ökölvívója, Ivan Drago halálos ütései végeztek. Az Olasz Csődör úgy dönt, hazai pályán mérkőzik meg Dragóval. Ebben a küzdelmében azonban nem csak barátja emlékéért száll ringbe, hanem nemzete, és a szabad világ nevében is.

Rocky 4. (Rocky IV, 1985)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·