FILMEZZUNK.HU
Matthew McConaughey legjobb filmjei

10 Matthew McConaughey film, amit mindenképpen látnod kell

44184

3. Az igazság ára (The Lincoln Lawyer, 2011)

Mickey Haller (Matthew McConaughey) agyafúrt Los Angeles-i védőügyvéd, mindig tudja kitől mennyit lehet kérni, illetve kiből mennyit lehet kihúzni, ha a börtön elekerülése a cél. Egyetlen félelme, hogy egyszer egy ártatlan embert juttat a rácsok mögé. Legújabb védence a gazdag szépfiú, Louis Roulet (Ryan Phillippe), akit egy prostituált megerőszakolásával és megkéselésével vádolnak. Roulet ártatlannak vallja magát, de ahogy Haller egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, már nem hisz a férfinek, azonban köti őt az ügyvédi titoktartás. Csakhamar rá kell döbbenie, hogy a tét nem kevesebb, mint saját élete.

Az igazság ára (2011)

Tudtad, hogy…?

… a film eredeti címe (The Lincoln Lawyer) utalás arra, hogy Haller Lincoln márkájú limuzinnal jár? Matthew McConaughey 2014-ben a Lincoln autók reklámarca és szóvivője lett.

2. Csillagok között (Interstellar, 2014)

A Föld órája a végéhez közeledik, az emberiség lassan feléli minden tartalékát. A civilizációnak fel kell készülnie a pusztulásra. Azonban nem mindenki hajlandó belenyugodni a helyzetbe. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul minden idők legkockázatosabb útjára, hogy elérve a galaxis határát ráleljenek a válaszra: lehet jövője az emberiségnek a csillagok között?

Csillagok között 2014

Tudtad, hogy…?

… a filmet eredetileg Steven Spielberg rendezte volna, aki a forgatókönyv megírására Jonathan Nolant kérte fel 2006-ban? A rendező azonban letett a filmtervről, ekkor ajánlotta fel bátyjának, Christopher Nolannek, hogy rendezze meg ő a filmet.

1. Több, mint sport (We Are Marshall, 2006)

Az igaz történeten alapuló filmdráma középpontjában egy focicsapat áll, melynek tagjai 1970-ben, egy repülőgép-szerencsétlenségben életüket vesztették. Hogyan támadhat fel a hit és remény az egyetei csapat életben maradt tagjai között és az elhunytak életben maradt szeretteinek életében?

Több, mint sport (We are Marshall)

Rá sem ismerni ma már az Amerikai pite-filmek vörös színésznőjére, Alyson Hannigan-re

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Matthew McConaughey produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·