FILMEZZUNK.HU
Goldie Hawn érdekességek

Most ünnepli 78. születésnapját Goldie Hawn – Íme 8 meglepő érdekesség a bájos színésznőről

12485

5) A színésznő, aki Burt Reynolds-ot is képes megnevettetni

Burt Reynolds

Burt Reynolds egyszer így nyilatkozott Goldie Hawnról: “Goldie Hawnnal 5 évig beszéltünk róla, hogy csinálnunk kellene már együtt egy filmet. Ő azon kevesek egyike, aki igazán meg tud nevettetni. Már akkor ismertem, amikor még buta kis szőke volt, mégis ő volt az egyik legokosabb ember, akit ismertem.

6) Komoly beavatkozáson esett át egy szerep kedvéért

Elvált nők klubja (1996)

Az Elvált nők klubja (1996) című filmben a hitelesség kedvéért Goldie Hawn átesett egy kvázi kollagén kezelésen, amikor is ártalmatlan sóoldatot fecskendeztek az ajkaiba. Habár ez csak átmenti állapot volt, Hawn egy későbbi interjúban azt nyilatkozta, hogy a beavatkozás nagyon fájdalmas volt, és egy életre elvette a kedvét attól, hogy esetleg alávesse magát egy ilyen kezelésnek.

7) 15 év után vállalt újabb filmszerepet

Ó, anyám!

15 év kihagyás után az Ó, anyám! című filmmel tért vissza Goldie Hawn a mozivászonra. Legutóbbi mozifilmje a 2002-es Örök lányok volt.”Tizenöt éve kábé nyugdíjba mentem, és csöppet sem hiányzott a filmezés – vallotta be a romantikus komédiák egykori királynője, Goldie Hawn. – De egy-két éve azért kezdtem úgy érezni, hogy jó lenne kicsit visszalesni a szakmámba, érdekes helyekre utazni, szöveget tanulni… és pont ekkoriban találkoztam Amy Schumerrel, aki mutatott egy forgatókönyvet (Ó, anyám!), ami nagyon bejött. Úgyhogy, legalább olyan örömmel tértem most vissza a szakmámhoz, amilyen örömmel ott hagytam. És amilyen örömmel mindjárt újra elhagyom.”

8) Háromszor házasodott

Kate Hudson

Első férjével, Gus Trikonis rendezővel hét évig élt együtt (1969–1976). Második férjétől, a komikus Bill Hudsontól (1976–1980) két gyermeke van, Oliver és a szintén színész-modell Kate Hudson. Az 1983 óta mellette kitartó Kurt Russelltől egy fia született, 1986-ban Wyatt Russell.

Ő Uma Thurman és Ethan Hawke közös fia – A 21 éves Levon irtó jó pasi lett

(Érdekességek forrása)

//Lina//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·