FILMEZZUNK.HU
A 7 legjobb film Chris Rock szereplésével, amit vétek lenne kihagyni

7 fergeteges vígjáték Chris Rock-tól, amit feltétlen látnod kell

12008

Chris Rock legjobb filmjei

Chris Rock amerikai komikus színész, forgatókönyvíró, producer és rendező is egy személyben, aki nem mellesleg a napokban ünnepli 59. születésnapját. A Comedy Central minden idők ötödik legjobb stand-up komikusának szavazta meg. Nem kevesebb, mint 40 filmben játszott vagy adta hangját egy-egy karakterhez, amelyből mi most kiválasztottuk a 7 kedvencünket.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Chris Rock produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

7. Bilko főtörzs (Sgt. Bilko, 1996)

Bilko főtörzs (Steve Martin) a Fort Baxter laktanya szerelőműhelyének főnöke, ám még egyetlen jármű motorházába se kukkantott bele életében – ezzel szemben szabályos kaszinóvá alakította körletét, ahol egymást érik az izgalmas fogadások. Egy túlbuzgó újonc és a bosszúvágyó Thorn őrnagy (Phil Hartman) megjelenése, akit Bilko jól sikerült tréfája nyomán büntetésül egy grönlandi támaszpontra vezényeltek, veszélybe sodorja a szép idillt.

Bilko főtörzs (Sgt. Bilko, 1996)

Tudtad, hogy…?

Miután Michael Keaton lemondott a főszerepről, Robin Williams és Billy Crystal egyaránt érdeklődést mutatott a szerep iránt. Cathy Silvers, aki Monday hadnagyot játssza, valójában annak a Phil Silversnek a lánya, aki az eredeti Bilko főtörzset játszotta a tévében.

6. Várandósok (What to Expect When You’re Expecting, 2012)

A film öt pár életét mutatja be, amint életük egyik legnagyobbnak tűnő feladatára készülnek. Fájdalmakkal, várakozással, készülődéssel teli napjaik a babavárás kilenc hónapján át tartanak, a cél pedig az, hogy mindannyian jó szülővé váljanak.

Várandósok (What to Expect When You're Expecting)

5. Rossz társaság (Bad Company, 2002)

Vannak az életben majdnem megoldhatatlan dolgok – és Gaylord Oakes (Anthony Hopkins) veterán CIA-ügynök ilyennel találkozik. Pár napon belül egy simlis, nagyszájú punkból egy normális embert kell faragnia. Jake Hayes (Chris Rock) ugyanis a megszólalásig hasonlít meggyilkolt ikertestvérére, ezért neki kell egy nagyon érzékeny és egyben nagyon veszélyes nukleáris fegyver adásvételét lebonyolítania. Oakesnek mindössze kilenc napja van, hogy végrehajtsa lehetetlen küldetését…

Rossz társaság (Bad Company, 2002)

Tudtad, hogy…?

Eredetileg ez a film az Állj, vagy jövök! (1999) folytatása lett volna.

4. Madagaszkár (Madagascar, 2005)

Az állatkerti állatok, Alex (Ben Stiller-hang), az oroszlán, Marty (Chris Rock-hang), a zebra, Melman (David Schwimmer-hang), a zsiráf és Gloria (Jada Pinkett Smith-hang) a víziló jól megvannak a maguk kis környezetében. Marty azonban szeretné megízlelni a szabadság ízét, ezért néhány pingvinnel együtt megszökik. Barátai azonnal a zebra nyomába erednek, de olyan kalandokban lesz részük, melyekről álmodni sem mertek volna.

Madagaszkár (2005)

Tudtad, hogy…?

A film rendezői, Eric Darnell és Tom McGrath is szinkronizálnak pár apróbb szereplőt a filmben: Darnell az állatkerti hangosbemondó, míg McGrath többek között Skipper, a pingvin szerepében jelenik meg. Az eredeti történetben egy oroszlán, egy zebra, egy víziló és egy okapi szerepelt volna, de a készítők végül zsiráfra cserélték az utolsó szereplőt.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·