FILMEZZUNK.HU
Jön a Zootropolis 2!

Hivatalossá vált, jön a Zootropolis – Állati nagy balhé 2!

31553

Hivatalossá vált, jön a Zootropolis – Állati nagy balhé 2!

A Disney egyik legjobb animációs meséje, a Zootropolis bemutatott nekünk egy különleges világot, ahol az állatok együtt élnek egy társadalomban, és közel 10 év után végre kiderült valami a folytatásról, és a rajongók nagyon boldogok lehetnek! Ugyanis újabb nagy bejelentést tett a Disney: majdnem 10 év után folytatást kap a Zootropolis – Állati nagy balhé. Sőt, már azt is lehet tudni, hogy 2025 novemberében lesz a produkció premierje.

Zootropolis 2016

2016-ban a Zootropolis – Állati Nagy Balhé egyből belopta magát a szívünkbe, hiszen nagyon kreatív volt, sikerült neki egy különleges világot teremtenie azzal a rengeteg állattal, és minden korosztály számára tökéletes szórakozást nyújtott, hiszen meglepően felnőttes témákat is feszegetett, mint pl. a rasszizmus. A főszerepben egy rendőrnyuszi volt, aki megvadult állatok után nyomoz, és ebben segítségére van egy sunyi róka is, és így ketten alkotnak egy páratlan párost ebben az igényes, zseniális kis animációs filmben. Minden szempontból kiemelkedő alkotás volt, hatalmas anyagi siker, ráadásul a közönség mellett a kritikusok is imádták, és még egy Oscar-díjat is bezsebelt.

zootropolis 2016

A Zootropolis pont egy olyan mese, amiből még jöhetne sok-sok rész, hiszen mindig ki tudnak hozni belőle valami érdekeset, mert rengeteg potenciál van benne. Ti is várjátok már?

15 titok, amit ügyesen elrejtettek a mesefilmekben

(Forrás: noizz.hu)


Article Tags: · · · ·