FILMEZZUNK.HU
Bryce Dallas Howard érdekességek

Most ünnepli 43. születésnapját Bryce Dallas Howard – Íme 10 meglepő érdekesség a színésznőről

10840

Bryce Dallas Howard érdekességek

Bryce Dallas Howard igazi színészcsaládból származik. Ron Howard filmrendező lánya 1981-ben született és apu Apollo 13 című klasszikusában debütált, mint egy kislány piros ruhában. Napjaink egyik legfelkapottabb színésznője lett Hollywoodban, aki olyan sikerfilmekben kapott fontos szerepeket, mint a Jurassic World, az Alkonyat, vagy éppen a Pókember. Alábbi összeállításunkban vele ismerkedhettek meg egy picit jobban.

Bryce Dallas Howard érdekességek

1) Los Angeles-ben született 1981. március 2-án, Cheryl Howard Crew és Ron Howard színész-filmrendező lányaként, négy testvér közül elsőként. Két ikerhúga van, Jocelyn és Paige, valamint egy öccse, Reed. Bryce édesapja négy filmjében is kapott kisebb szerepeket fiatalkorában.

2) A New York Egyetem Tisch School of the Arts iskolájába járt, utána pedig a Broadway-n kezdett el szerepelni. Az Ahogy tetszik című darab egyik előadásán figyelt fel rá M. Night Shyamalan rendező, aki beválogatta 2004-es pszichothrillerje, A falu főszerepére, amely meghozta a lánynak az áttörést a filmiparban. Bryce Dallas Howard a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

A falu

3) 2006-ban ismét Shyamalan egyik filmjében kapott szerepet, melynek címe Lány a vízben, valamint Kenneth Branagh Ahogy tetszik-feldolgozásában is megkapta a főszerepet, amely Golden Globe-jelölést ért számára.

4) 2007-ben szerepelt a Tobey Maguire-féle Pókember trilógia utolsó darabjában. Bryce Dallas Howard annak ellenére dolgozott kaszkadőrök nélkül, hogy a film forgatásának idején már állapotos volt.

Pókember 3

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·