FILMEZZUNK.HU
Gwyneth Paltrow gyermekei nem kíváncsiak a színésznő filmjeire

Gwyneth Paltrow gyermekei nem kíváncsiak a színésznő filmjeire

2728

Gwyneth Paltrow gyermekei nem kíváncsiak a színésznő filmjeire

Gwyneth Paltrow 1989 óta dolgozik színésznőként. Számtalan filmben szerepelt, többek között A tehetséges Mr. Ripley, Bizonyítás, vagy a Fertőzés című filmekben. A köztudatba viszont 2008-ban robbant be, amikor bekerült a Marvel-univerzumba, mint Miss Potts, Tony Stark jobb keze, később pedig kedvese. Ezzel együtt pedig Gwyneth azon szerencsések közé tartozhat, akik az elejétől fogva részt vesznek a Marvel világában. A színésznő azóta több MCU-ban is szerepelt a Vasember filmeken kívül, mint a Pókember: Hazatérés, Bosszúállók: Végtelen háború, vagy a Bosszúállók: Végjáték.

Gwyneth Paltrow szomorú vallomása - gyermekei nem kíváncsiak a színésznő filmjeire

Bár az 50 éves Oscar-díjas amerikai színésznő karrierje egyenesen ível felfelé, örömét a legközelebbi családtagjaival, a gyermekeivel nem oszthatja meg. Gwynethnek Chris Martintól -aki az első férje volt- két gyermeke született, a ma 17 éves Apple és a 15 éves Moses. A színésznő a napokban adott interjújában elmondta, hogy bár a gyerekek nagyon szeretik édesanyjukat, fájlalja, hogy filmjeire mégsem kíváncsiak. Elmondása szerint a gyermekei nem értékelik sokra anyjuk színészi képességeit, majd a következőket mondta:

“A gyerekeim soha egy filmben sem láttak engem. Úgy értem, azt hiszem, hogy a fiam látta a Vasember-filmeket, de nem hiszem, hogy a lányom egy filmemet is megnézte volna. Azt mondja furának találja, ha egy filmben lát. Tudják a lányom elég kritikus velem kapcsolatban.”

Nem tudni, hogy pontosan mi áll a háttérben, hogy lánya igazából miért viselkedik így, de nemrég azon hír is szárnyra kapott, hogy lánya édesanyja hóbortjait, napi rutinját és termékeit egy közösségi oldalon figurázta ki. Reméljük, hogy megoldódik ez az érdeklődésmentes időszak a gyerekek részéről  és mihamarabb értékelni fogják édesanyjuk színészi tehetségét.

Szerző: MéziMcFly

A Vadnyugati Casanova című film gyermekszereplője, Bud Spencer útitársa így néz ki felnőtt korában


Article Tags: · ·