FILMEZZUNK.HU
Gyermekkorunk 7 legkedvesebb filmje, amit sosem tudunk megunni

Gyermekkorunk 7 legkedvesebb filmje, amit sosem tudunk megunni

12816

Gyermekkorunk 7 legkedvesebb filmje, amit sosem tudunk megunni

Van, akinek a kakasos nyalóka, krumplicukor, trabant jut eszébe a gyermekkorából. Nekünk ezek a produkciók elevenítik fel a felhőtlen hétvégi délelőttöket. Bemutatunk gyermekkorunk filmjei közül hetet, amik a legjobban megmaradtak bennünk. Jó nosztalgiázást!

1) A kis hercegnő (1995)

A játékfilm F.H.Burnett, A padlásszoba kis hercegnője című regénye nyomán készült. A történet egy félárva kislányról szól, aki édesapjával az indiai útjáról térhaza Angliába. Az apró főhősünk egy bentlakásos iskolába kerül, ahol hirtelen rosszra fordul a sorsa apja halála után. Majd egy váratlan esemény történik.

A kis hercegnő 1995

Mindenre képes lehet az, aki tudja, hogy ő valójában egy kis hercegnő

2) Annie királyi kalandjai (1995)

A klasszikus film egy édes, játékos, vörös-fürtös kislányról szól, akinek a szülei nem élnek. Egy idős férfi veszi gyámsága alá. Kalandos, kíváncsi természete bajba sodorja, majd új barátai kimentik onnan.

Annie királyi kalandja 1995

Ashley Johnson, azaz Annie nagy kalandja

3) Richie Rich – Rosszcsont beforr (1994)

Ahogy a neve is jelzi, egy igen gazdag fiúról van szó. Az ágya felett is dollárok lógtak csecsemő korában, saját hegyük van, amibe a család arcát faragták, saját McDonald’s-ból ebédelhet a szomszéd szobából, sőt saját hullámvasúton ringatózhat. De amellett, hogy mindene meg van, a legfontosabb hiányzik az életéből, a barátok.

Richie Rich - Rosszcsont beforr 1994

Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! után egy újabb filmben brillírozik

4) Csodacsuka (2002)

Egy árva kis srác nevelő otthonban él és arról álmodik a család mellett, hogy híres kosaras váljon belőle.  Egy nap csoda történik és a villanypóznára felakasztott cipőjébe csap a villám, ettől olyan kosaras tehetségre tesz szert, ami minden tekintetet magára vonz. Tekergősen alakul a sorsa, majd családra lel az egyik kedvenc játékosánál.

Csodacsuka 2002

Lil’ Bow Wow sztár lett, mivel belecsapott a villám a cipőjébe

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·