FILMEZZUNK.HU
Kate Hudson legjobb filmjei

7 legjobb Kate Hudson film, amit mindenképpen látnod kell

364

3. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (2003)

Óriási film, egyik nagy kedvenc. Igazi sírva nevetős. Akár barátnőddel, akár családdal, akár pároddal nézed meg. Egy fogadás van a történet középpontjában, pontosabban kettő. Meg tud-e tartani egy csélcsap fazon egy igazi hús-vér nőt 10 napig, vagy egy férfit el lehet e veszíteni miután felcsíptük 10 nap alatt. Az igazi hibák összes trükkjét elkövetve is örök szerelemre lel a két fogadó személy.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 2003

2. Bolondok aranya (2008)

Kate Hudson Matthew McConaughey-el második közös filmje. A történet igen egyszerű. Valamikor régen egy történelem iránt elkötelezett egyetemi pár eljut egy szigetre, hogy felfedezzék egy elsüllyedt hajó romjait, kincseit. Azonban a puska másképp sül el. A férfi megszállott lesz sok adóssággal, a nő, pedig feladja és egy hajón köt ki pincérnőként.

Bolondok aranya 2008

1. Csajok háborúja (2009)

A se veled se nélküled új értelmet nyer a film láttán, ahol két kislány egész életre szóló barátságot köt egymással, ugyanott és ugyanabban a hónapban szeretnének összeházasodni, ha eljön a Nagy nap. Hát mindkettőjüknek komoly kérője is akadt, így elővették a régóta tervezett esküvői albumot és elkezdik megszervezni az esküvőket. Egy probléma akad azonban. Csak ugyan arra a napra, ugyan arra az órára van hely…

A csajok háborúja (2009)

Szívfacsaró! Ezek voltak az utolsó fotók Olivia Newton-Johnról

Te is kedveled Kate Hudson színésznőt? Van olyan alkotás tőle, amit kifelejtettünk? Ha igen, várjuk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Történetek forrása)

//bluegirl//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·