FILMEZZUNK.HU
Robert Downey Jr. sokkoló dolgokat vallott be a múltjával kapcsolatban

Robert Downey Jr. sokkoló dolgokat vallott be a múltjával kapcsolatban

1429

Robert Downey Jr. sokkoló dolgokat vallott be a múltjával kapcsolatban

Robert Downey Jr. megboldogult édesapja árulta el, hogy ő volt az, aki először megismertette fiával a drogokat, amikor az mindössze 6 éves volt csupán. Mindez a Netflix legújabb dokumentumfiljéből, a Robert Downey Sr. – Egy öntörvényű filmkészítő derül ki, amely a filmrendező karrierjére és magánéletére fókuszál, és amelynek munkálataiban Robert Downey Jr. felesége is részt vett.

Robert Downey Jr. bevallotta, hogy már 8 éves korára droggfüggővé vált az apja miatt

Robert Downey Sr. az interjúban elmondta, hogy miközben pókerezett a családi házukban, látta, hogy fia egy pohár fehérborból kortyol. Helyette egy jointot kínált a fiának.

“Sokan úgy gondoltuk, hogy képmutató lenne, ha a gyerekeink nem vennének részt a marihuánában és hasonló dolgokban. Idióta lépés volt részünkről, hogy ezt megosztottuk a gyerekeinkkel. Én csak örülök, hogy itt van”

– meséli a rendező.

“Azt hiszem, vétek lenne nem beszélni arról, hogy milyen hatással volt rám. Öregem, ezt a beszélgetést nagyon szeretném kihagyni”

– jegyezte meg maga Robert Downey Jr. szintén a dokumentumfilmben látható interjúban, amely során az is kiderült, hogy 8 éves korára már drogfüggő volt. Az Egy öntörvényű filmkészítő már elérhető a Netflixen.

Durván betámadták Will Smith-t a nyitott házassága miatt, ám ő kiállt mellette

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·