FILMEZZUNK.HU
A 7 legjobb film Jessica Alba szereplésével

A 7 legjobb film Jessica Alba szereplésével

20760

3. A kabalapasi (Good Luck Chuck, 2007)

Charlie (Dane Cook) különös átoktól szenved, amit kisgyerekkorában kapott egy kislánytól, akit nem volt hajlandó megcsókolni. Charlie minden kapcsolata befuccsol, ám ex-barátnői Charlie után azonnal megtalálják az igaz szerelmet. Mikor a dolognak híre megy, a menő fogorvost körüldongják a nők, na persze nem azért, mert vele akarnak lenni, hanem mert tudják, hogy a következő pasi a nagy ő. Mit tehet azonban szerencsétlen Charlie, amikor ő szeret bele valakibe?

A kabalapasi (2007)

2. Éberség (Awake, 2007)

A film egy zavarba ejtően valóságos orvosi jelenséggel indít. A ritka és ijesztő “altatási éberség” állapotában a műtét előtt elaltatott beteg éber marad és bár fizikailag lebénul, érzékel mindent, ami körülötte és vele történik, még a fájdalmat is. Miközben a félresikerült anesztézia során az ifjú és gazdag mágnás, Clay Beresford (Hayden Christensen) éber marad a szívműtétje közben és tehetetlenül hallgatja az őt körülvevő orvosokat, az elhangzó mondatokból lassan összerakja a képet: vagyis azt, hogy egész egyszerűen meg akarják gyilkolni.

Éberség (Awake, 2007)

1. Honey (2003)

Honey Daniels (Jessica Alba) egész életében arra várt, hogy megmutathassa a világnak, hogyan táncol és most csak egy lépés választja el ettől. A gyönyörű, ambiciózus lány nappal hip-hop órákat ad a helyi fiataloknak, éjszaka pedig egy diszkóban pultos, ahol a szolgálat lejárta után kiélheti táncos hajlamait a parketten. Itt figyel fel rá egy híres kliprendező és kéri fel háttértáncosnak. Honey igazi tehetsége hamar megmutatkozik, és karrierje üstökösként ível fel: nemsokára már ő koreografálja a nagy hip-hop sztárok klipjeit. Ám mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Amilyen gyorsan vált valóra az álom, olyan gyorsan kezd semmivé foszlani.

Honey 2003

A Lisa csak egy van csúnyácska főszereplője a valóságban ILYEN vadító szépség

Te is kedveled Jessica Alba színésznőt? Van olyan alkotás tőle, amit kifelejtettünk? Ha igen, várjuk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Történetek forrása)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·