FILMEZZUNK.HU
A tökéletes nő megtalálása hogyan változtatta meg Hugh Grant nézeteit a monogámiáról?

A tökéletes nő megtalálása hogyan változtatta meg Hugh Grant nézeteit a monogámiáról?

1974

A tökéletes nő megtalálása hogyan változtatta meg Hugh Grant nézeteit a monogámiáról?

Mindannyian megváltoztathatjuk meggyőződéseinket, véleményeinket az élet során.  Hugh Grant színész személyes utazása pedig azt bizonyítja, hogy meggyőződéseink megkérdőjelezése, sőt, akár az ellenkezője is boldoggá tehet bennünket. Ami azt illeti, a sztár, aki régóta kijelentette, hogy nem hisz a házasságban vagy a családalapításban, ma már szerelmes, házas férfi, apa, és nem is érezhetné magát ettől boldogabbnak.

Már nem egy “örökké” legény

2018-ban Hugh Grant feleségül vette az akkor 39 éves svéd kreatív producer barátnőjét, Anna Ebersteint. A pár addigra már több mint 6 éve volt kapcsolatban, és már 3 közös gyermekük van. Grantnek van még rajtuk kívül 2 gyereke volt barátnőjétől. 57 évesen a színésznek az elmúlt évtizedek során több nagy horderejű kapcsolata is volt, köztük Elizabeth Hurley színésznővel. Házassága nagy meglepetés lehetett egyesek számára, mivel Grant a múltban meg volt győződve arról, hogy az embereknek nincs szükségük arra, hogy házasodjanak. Egyszerűen nem hisz benne.

Mára már teljesen megváltoztatta a házassággal kapcsolatos nézeteit

Ám fordult a kocka és a közelmúltban a színész elmondta gondolatait a monogámiáról, és a következőt nyilatkozta: “Szerintem van valami romantikus a házasságban.” Bár régen úgy gondolta, nem helyes a házasság és egy csomóhoz hasonlította, amit negatívan értve “összezárva érezné magát” párjával. Grant akkoriban kifejtette, hogy nem hiszi el, hogy egész életünket egyetlen elkötelezett kapcsolatban kellene leélnünk. A színész megjegyezte: “Szerinted az emberi lények arra valók, hogy 40 évig tartó monogám kapcsolatokban éljenek? Nem, nem.”

Most boldogabb, mint valaha

Úgy tűnik, hogy ma Grant rendkívül boldog, hogy megváltoztatta régóta fennálló nézetét, és úgy döntött, elkötelezi magát a hölgy mellett. A 62 éves férfi bevallotta, hogy megbánta, hogy oly sok évtizedig halogatta a házasságot. Elmondta: „Nos, egyszerűen tévedtem.” Majd hozzátette: „Nagyon jó volt megnősülni.” Az angol sztár azt is bevallotta, hogy teljesen megváltoztak az apasággal kapcsolatos nézetei is. Elismerte, hogy a múltban „forgatta a szemét”, amikor szóba került a téma. Ma azonban az 5 gyermekes apa kiteljesedettnek érzi magát az odaadó családapa szerepében, és megjegyezte: „Az apaság megakadályozott abban, hogy ijesztő, öreg agglegény legyek.” Grant azt is elárulta, hogy apának lenni „a legkedvesebb dolog volt”, ami valaha történt vele. Majd így folytatta: „Csodálatos, hogy körülöttünk van ez a sok szeretet. És hirtelen azon kapod magad, hogy jobban szeretsz valakit, mint saját magadat.”

//Cornelius//

Emlékeztek még a bolondos Griswoldékra? Így néznek ki a Családi vakáció szereplői napjainkban

(Via Brightside)


Article Tags: · · ·