FILMEZZUNK.HU
Elképesztő titkot osztott meg Tim Allen a Télapu forgatásával kapcsolatban

Elképesztő titkot osztott meg Tim Allen a Télapu forgatásával kapcsolatban

1578

Elképesztő titkot osztott meg Tim Allen a Télapu forgatásával kapcsolatban

A most 70 éves színész 1994-ben bújt először Scott Calvin, azaz a Télapu bőrébe. Tim Allen nemrég Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Show-ban vendégeskedett, ahol – az ünnepek közeledtével – szó esett a színész egyik legismertebb szerepéről is.

Tim Alen főszereplésével jön a Télapu folytatása, amelynek most kijött az első előzetese!

Elmondása szerint a Télapu története eredetileg sokkal sötétebb lett volna, ugyanis karaktere, Scott betörőnek hitte volna a piros ruhást és lelőtte volna, ám a filmstúdió nem adta áldását a szkriptre, így némi változtatást követően végül a Mikulás ijedtében esett le a tetőről.

“Nagyon nevettem [az eredeti forgatókönyvön], de a Disney akkori fejese, Jeffrey Katzenberg azt mondta, “Nos, nem kezdthetsz egy történetet így!”, én meg visszakérdeztem: “Miért nem?”, mire ő: “Egyszerűen nem lehet elindítani úgy egy Disney-filmet, hogy megölöd a Télapót!””

– elevenítette fel Allen. Az 1994-ben bemutatott első részt további kettő követte 2002-ben, illetve 2006-ban és összesen 189 millió dollárt (~ 52.1 milliárd forint) hozott a készítők konyhájára. Sőt a közelmúltban sorozat formájában kapott újra folytatást, ami már meg is tekinthető a Disney+ kínálatában.

Döbbenet! Így néz ki a gyönyörű Jennifer Love Hewitt smink nélkül!

(Via Starity.hu)


Article Tags: · ·