FILMEZZUNK.HU
Lucy Lawless érdekességek

Alakul az új Xena sorozat, most már biztosan visszahozzák!

4369

Alakul az új Xena sorozat, most már biztosan visszahozzák!

90-es évek sorozatrajongói figyelem! Sokan őriznek kellemes emlékeket a Xena című sorozatról, ami nagyot ment Magyarországon a 90-es években, de a címszereplőt alakító Lucy Lawless sajnos nem tartozik közéjük, mivel ő nemrég elárulta, hogy utálta az akciókat. Ez persze nem jelenti azt, hogy a közönség nem volt vevő rá vagy éppen nem értékelné napjainkban, a színésznő legújabb interjúja alapján ugyanis könnyen lehet, hogy az aktuális generáció is megkapja a maga Xenáját.

Emlékszel rájuk? Így néznek ki ma a Xéna harcos hercegnői

Lawless a ComicBook.com-nak adott nyilatkozatában beszélt a Xena jövőjéről, és bár konkrétumokat nem osztott meg, arra utalt, hogy jelenleg is dolgoznak a sorozat új megközelítésén, aminek a koncepciója lenyűgözte őt. A színésznő elmondta, hogy sokkal nagyobb valószínűségét látja most a reboot megvalósulásának, mint három éve, mert olyan új emberek dolgoznak rajta, akiket nem köt a múlt és képesek újragondolni az alapanyagot egy új generáció számára. Teljesen más, de cool lesz.

A múltban többen is próbálkoztak már friss vért pumpálni a Xena névbe, 2015-ben például az NBC-nél volt tervbe véve a projekt az eredeti két alkotójának (Sam Raimi, Rob Tapert) produceri felügyeletével, amit aztán két évvel később a vállalat kukázott. Úgy tűnik, hogy most új erőre kapott a reboot, de hogy pontosan kik dolgoznak rajta és hol mutathatják be, az még kérdéses.

Ő Antonio Banderas 27 éves lánya, a káprázatos Stella

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · ·