FILMEZZUNK.HU
Szomorú! Jane Fonda arról beszélt, hogy már közel van a halálhoz

Jane Fonda őszintén beszélt arról, hogy már közel van a halálhoz

2682

Jane Fonda őszintén beszélt arról, hogy már közel van a halálhoz

Szomorú! A világhírű színésznő, Jane Fonda ugyan tudja, hogy korából ítélve már kevesebb év áll előtte, mint mögötte, ám ennek ellenére sem csügged. Ugyan már 86 éves elmúlt, de a színészkedés még mindig nagy szerepet foglal el az életében.

Le a kalappal! Jane Fonda 83 évesen is bomba formában van

Kevés olyan ikonikus színésznő van, mint Jane Fonda, aki mindamellett, hogy aktívan áll ki a számára fontos ügyek mellett – és lassan már többször vitték el őt a zsaruk egy-egy tüntetésről, mint bármelyik betörőt –, nem állt le a színészkedéssel a kora ellenére sem. Fonda már a 86. életévében jár, ám mint arról egy interjúban beszámolt, egy kicsit sem izgatja az öregedés. A színésznő a Grace és Frankie című sorozat egyik főszerepét játssza már 2015 óta. A széria két nőről szól (Jane Fonda és Lily Tomlin), akik azután kötnek barátságot, hogy a férjeik egymásba szeretnek és bejelentik, hogy össze akarnak házasodni. A sorozat nemrég fejeződött be a hetedik évadával, amivel kapcsolatban Fonda a CBS reggeli műsorában beszélt a napokban.

“Tisztában vagyok vele, hogy már közelebb vagyok a halálhoz. És ez nem is zavar annyira. Kit érdekel, hogy még élek és dolgozhatok, ha az ízületeim már nem a régiek és nem síelhetek, biciklizhetek vagy futhatok többé? Érezheted magad nagyon öregnek 60 évesen, és fiatalnak 86 évesen is. Az egészség a lényeg.”

– magyarázta a színésznő, aki azt is megjegyezte, egyedül az zavarja, hogy a teste tulajdonképpen nem is az övé – utalva ezzel arra, hogy csípő- és térdműtéten is átesett már korábban, sőt plasztikai beavatkozásokat is elvégeztek rajta.

Daniel Craig-et hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy meleg karaktert alakíthatott a Tőrbe ejtve szériában

(via Index.hu)


Article Tags: ·