FILMEZZUNK.HU
Teljesen felismerhetetlen lett a Batman sztárja, Christian Bale

Teljesen felismerhetetlen lett a Batman sztárja, Christian Bale – képek

364

Teljesen felismerhetetlen lett a Batman sztárja, Christian Bale

Christian Bale, Hollywood egyik legnagyobb átváltozóművésze ismét drasztikus külső változást vállalt be. Az 50 éves Oscar-díjas színész többek között arról is híres, hogy filmek kedvéért hajlandó szinte teljesen megváltoztatni a testét. Ezúttal nem olt szükség olyan drámai változtatásra, de Bale bevállalta, hogy kopaszra nyírják a haját.

Christiant Los Angelesben fotózták le, amint frissen borotvált fejjel kávézni ment a forgatási szünetben. A készülő mozi nem más, mint Maggie Gyllenhaal új filmje a Frankenstein, amelyben Bale mellett olyan színészek tűnnek még fel, mint Jessie Buckley, Annette Bening, Penelope Cruz és Gyllenhaal férje, Peter Sarsgaard.

Teljesen felismerhetetlen lett a Batman sztárja, Christian Bale

Új filmjében így fog festeni Christian Bale

A Batman-filmek sztárja néhány héttel ezelőtt 12 új kaliforniai nevelőotthont alakított, az alapkőletételen pedig elmondta, hogy egy szerep kedvéért vállalta be hajnyírást. A színésznek nem idegen a kemény felkészülés egy filmre, hiszen hajlandó volt közel 30 kilót fogyni A gépész című thillerhez 2004-ben, majd alig néhány hónap leforgása alatt felszedett 35 kiló izmot magára a 2005-ös Batman című mozihoz.

Christian Bale olyan dolgot tett, amitől minden jóérzésű embernek könnybe lábad a szeme

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·