FILMEZZUNK.HU
Andrew Garfield melegnek tartja magát, bár még nem volt szerelemi kapcsolata férfiakkal

Andrew Garfield melegnek tartja magát, bár még nem volt szerelemi kapcsolata férfiakkal

8953

Andrew Garfield melegnek tartja magát, bár még nem volt szerelemi kapcsolata férfiakkal

Andrew Garfield nem tartja kizártnak, hogy férfiakkal kerüljön romantikus kapcsolatba. A színész első sorban arról vált világsztárrá, hogy A csodálatos Pókember eső és második részében is ő bújt Pókember piros-kék kezeslábasába, sőt mi több, a legutóbbi nagyszabású Pókember filmben is tiszteletét tette. A színészt mi is gyakorta szoktuk emlegetni, mint Emma Stone ex-barátját.

A csodálatos Pókember sztárját már nem csak a nők izgatják

Nos, a sztár a közelmúltban igencsak váratlan dolgokat mesélt magáról egy interjúban, egészen meglepő coming outtal állt elő: Andrew Garfield kijelentette, hogy melegnek tartja magát, bár egyelőre nem volt szerelemi kapcsolata férfiakkal. Viszont imádja a haverjaival nézni vasárnap esténként RuPaul drag queen show-ját. Nem értjük egészen pontosan, hogy a színész miért gondolja, hogy ez olyan meleg dolog, mert RuPaul látványos, és nagyon szórakoztató realityje már kilenc évadot ért meg, és gyaníthatóan heteroszexuális, homoszexuális és transzszexuális nézői, rajongói is vannak, ahogy valószínűleg van olyan homoszexuális és transzszexuális is, aki viszont nem szereti az ismert drag queen híresség műsorát.

Lépjünk túl ezen a fura általánosításon, és koncentráljunk inkább Garfield vallomására, aki egyik legutóbbi szerepében épp egy meleg karaktert alakított. A színész elmondta, hogy eddigi élete során abszolút heteroszexuálisnak ismerte magát, azonban a későbbiekben nem tartja kizártnak, hogy férfiakkal kerüljön romantikus kapcsolatba.

„Később, egy napon talán arra ébredek, hogy szeretném felfedezni a kertnek ezt a részét is, és biztos vagyok benne, hogy csodálatos lesz, de egyelőre a saját elzárt területemen vagyok, és ez szintén csodálatos”

– fogalmazott némileg költőien a színész.

Brutális, ahogy kigyúrta magát Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia – képek

(Via Glamour.hu)


Article Tags: · ·