FILMEZZUNK.HU

A Jég veled! négy sztárja így néz ki most, 31 évvel a film után

2635

A Jég veled! négy sztárja így néz ki most, 31 évvel a film után

A Jég veled! (eredeti címén: Cool Runnings) egy 1993-as sportkomédia, amely mára klasszikussá vált. A film a jamaicai bobcsapat szívmelengető és humoros történetét meséli el, ahogy megpróbálnak kijutni a téli olimpiára. Azóta eltelt 31 év, és sok rajongó kíváncsi, mi történt a film sztárjaival.

jég veled - 90-es évek legjobb vígjátékai

A Jég veled! főszereplői

A Jég veled! igaz történeten alapul, és a jamaicai bobcsapat kalandos útját meséli el az 1988-as calgaryi téli olimpiáig. A történet középpontjában négy jamaicai férfi áll, akik soha nem találkoztak hóval vagy jéggel, de elhatározzák, hogy részt vesznek a téli olimpián bobcsapatként. Derice Bannock (Leon Robinson) egy tehetséges sprinter, aki az olimpiai álmait követi. Miután meghiúsul a lehetősége, hogy a nyári olimpián induljon, elhatározza, hogy bobcsapatot alapít.

Jég veled 1993

A Jég veled! humorral és szívvel mutatja be a csapat összetartását és küzdelmét

Derice három társát is magával viszi: a szertelen és mókás Sanka Coffie-t (Doug E. Doug), a kemény és határozott Yul Brennert (Malik Yoba) és a gazdag családból származó, de saját útját kereső Junior Bevilt (Rawle D. Lewis). A csapat edzője, Irving Blitzer (John Candy), egy volt bobversenyző, aki szégyenben vonult vissza a sportágból. Együtt kell szembenézniük a kételkedőkkel, a nehézségekkel és a hideggel, hogy valóra váltsák álmukat és eljussanak az olimpiára.

A Jég veled! négy sztárja így néz ki most, 31 évvel a film után

A Jég veled! négy sztárja napjainkban

A Jég veled! négy főszereplője különböző utakat járt be az elmúlt három évtizedben, de mindannyian sikeresen találták meg helyüket a szórakoztatóiparban és azon kívül is. Emlékezetes alakításaik örökre bevésődtek a nézők emlékezetébe, és továbbra is inspirációt jelentenek mindazoknak, akik hisznek abban, hogy bármi lehetséges.

Emlékszel John Candyre a Jég veledből? Sajnos tragikus véget ért az élete


Article Tags: · · · · · ·