FILMEZZUNK.HU
Harrison Ford - Szárnyas fejvadász

Harrison Ford és Ryan Gosling Magyarországon!

2891

Harrison Ford és Ryan Gosling hazánkban?

Harrison Ford júliustól Magyarországon

Harrison Ford júliustól Magyarországon lesz

Magyarországon is forgatni fog a Szárnyas fejvadász stábja. Az Alcon Entertainment arról számolt be, hogy júliusban kezdik a film forgatását, így lesz rá esély, hogy olyan sztárokkal fussunk össze az utcákon, mint Ryan Gosling, vagy akár a nagy öreg, Harrison Ford.

A szárnyas fejvadász 2 története évtizedekkel az első rész után játszódik, Ford ismét Rick Deckardot alakítja, Goslingot Villeneuve és Roger Deakins operatőr részvétele győzte meg, hogy neki is le kell szerződnie ehhez a projekthez.

A filmet az a Denis Villeneuve rendezi, aki az elmúlt két évben olyan mozikkal bizonyított már, mint a Sicario – A bérgyilkos és a Fogságban című film. A producer sem egy ismeretlen lesz, hanem az a Ridley Scott, akinek a tavalyi nagysikerű produkciója, a Mentőexpedíció egy része is forgott Magyarországon.

Ryan Gosling

Ryan Gosling

A 28 millió dollárból forgatott első részt a kritikusok nagyon szerették. IMDB-n, a világ talán legnagyobb és legismertebb filmes adatbázisán 8.2 ponton áll, ami nagyszerű eredmény.

A Szárnyas fejvadász első részét 1982-ben mutatták be a mozik és két Oscarra, illetve egy Golden Globe-ra is jelölték. Díjat nem sikerült nyernie.

forrás: origo

 


Article Tags: