FILMEZZUNK.HU
Kevin James - A pláza ásza 2

Filmajánló a hétvégére – 2016.01.28

1682

Filmajánló az unalmas hétvégi estékre!

Ismerős az a szituáció, amikor otthon ülsz a TV előtt, nyomogatod a TV kapcsolót, mert szeretnél megnézni egy jó filmet, de nem találsz semmit? Ebben a cikkünkben, ami hétről-hétre meg fog jelenni, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, és produkciókat ajánlani a hétvégékre, akár családdal, barátokkal vagy egyedül vagy.

Hét élet (2008) – Vasárnap 21:00, Fem3

Will Smith - Hét élet

 Will Smith

Ben (Will Smith) egy sötét titkot rejteget, amelytől nem tud szabadulni: régi bűne emléke kínozza. Elhatározza, hogy ha a saját élete már megváltoztathatatlanul tönkre ment is, legalább másokén segít. Kiszemel hét ismeretlent, akik sem egymás, sem az ő létezéséről nem tudnak – viszont mind rászorulnak a segítségre. Ben nyomoz utánuk, pontosan feltérképezi az életüket, majd közbeavatkozik. Igyekszik a homályban maradni, ám mindent elkövet, hogy jóra fordítsa az addigi rosszat. De nincs tökéletes terv – mindig, minden számításba hiba csúszhat. A hiba ezúttal egy gyönyörű, szívbeteg nő képében jelentkezik. Miután vele találkozik már egészen új elképzelések vezetik a férfit…

Korhatár: 16
Előzetes: Hét élet
Stílus: Dráma
Komoly, gondolkodó embereknek ajánljuk!

Kevin James a Pláza ásza 2-ben

Kevin James a Pláza ásza 2-ben

A pláza ásza Vegasban (2015) – Szombat 20:00, HBO

6 évvel azután, hogy Paul Blart biztonságossá tette a helyi plázát, most a biztonsági őrök expójára hivatalos Las Vegasba. Tinédzser lányát, Mayát is magával viszi, hiszen a lány hamarosan főiskolára megy, és kevesebbet fogják látni egymást. Olyan lesz ez mint egy vakáció. A biztonság azonban nem mehet soha vakációra, s a kötelesség még ilyenkor is szólítja Blartot.

Előzetes: A pláza ásza 2
Korhatár: 12
Stílus: családi, vígjáték
Családi kikapcsolódásnak nagyszerű választás!

Channing Tatum és Jamie Foxx - Az elnök végveszélyben

Channing Tatum és Jamie Foxx

Az elnök végveszélyben (2013) – DVD kölcsönzés

John Cale egyik álma, hogy lánya álmát teljesíthesse, és az Egyesült Államok elnökének testőrségében dolgozhasson. Megbízhatatlansága révén azonban elbukik az állásinterjún, így ez az álom szertefoszlani látszik. Amikor azonban lányával egy fehér házi körsétán vesznek részt, terroristák szállják meg az épületet, és túszul ejtik a személyzetet. John Cale és lánya elszakadnak egymástól, így hősünkre hárul a feladat: megmenteni lányát, illetve ha már ott van, James Sawyer elnököt is.

Korhatár: 16
Stílus: akció, dráma
Ha szereted az akciófilmeket nem fogsz benne csalódni, ITT nézheted az előzetesét!


 

 


Article Tags: