FILMEZZUNK.HU
A nagy dobás - heti mozibemutatók

Heti mozibemutatók: 2016.02.04

1736

Heti mozibemutatók

A héten érkezik hazánkba két Oscar esélyes film, egy paródia és még a kicsiknek is jön egy Barbie rész. Anyukák és apukák készüljenek! Lássuk mik a heti mozibemutatók:

  • Barbie: Titkos ügynökök: Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak, amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuper kütyüikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést.
  • A nagy dobás: Amikor négy kívülálló pénzügyi szakember előre látta, amit sem a nagy bankok, sem a média, sem a kormány nem tudott észrevenni: a nagy gazdasági világválság közeledtét, egy merész befektetésre szánják el magukat, amely látszólag szembe megy minden logikával.
    /5 Oscar jelölés; 4 Golden Globe jelölés/
  • Brooklyn: Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint annyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőz egy mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. A lány régi élete nem tűnik el nyomtalanul, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.
    /3 Oscar jelölés; 1 Golden Globe jelölés
  • A boldogság titka: Argentin film

Article Tags: